Kataloog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT PAKUB MAAILMALE TÕSTELAHENDUSI!

EdmoLift on üks maailma suurimaid käärkahveltõstukite, kaubaaluste käitlemise toodete ja materjalide käitlemise abivahendite tootjaid.

EdmoLift on tarninud tõstelaudu ja materjalikäitluslahendusi juba üle 50 aasta. Tooted on saadaval erineva suuruse ja tööstusharude ettevõtetes.

1990. aastal hakkas Saksa ettevõte Mansson Schweden Import GmbH müüma EdmoLift AB tooteid. EdmoLift AB asutas 1964. aastal Torbjörn Edmo Härnosandis, Rootsis. 1993. aastal ettevõtted ühinesid ja sellest ajast alates tegutseb ettevõte EdmoLift Hebetechnik GmbH nime all.

Vajadus ergonoomiliste tõstesüsteemide järele on alati arenenud. Meie töö verstapostiks Euroopa turul sai sajandivahetusel EdmoLifti patenteeritud lift-kallutuskonstruktsioon. Lisaks laiale tootevalikule pakume ka eridisaini.

Tänapäevaste tehnoloogiate tõttu töötab Saksamaa tütarettevõte nagu Rootsi emaettevõtte osakond.

MEIE TOOTED
EdmoLift toodab tõstelauad peaaegu igale rakendusele ja kõikidele tööstusharudele, alates väikeste komponentide käitlemisest kuni laadimis- või kaubatõstukiteni. Laudade tõstevõime ulatub 200 kg kuni 10000 kg. Tooteportfelli kuulub rohkem kui 300 standardmudelit, aga ka eritellimusel valmistatud tooteid ja tööstuses ainulaadse konstruktsiooni ja disainiga tooteid.

EdmoLifti jaoks on nii uute toodete arendamine kui ka olemasolevate mudelite läbivaatamine osa igapäevatööst.

Miks EdmoLift?
Meie idee on toota ja tarnida tõstelauad, tõstukid, kallutuslauad, tõstukiplatvormid, elektrilised tõstukid ja materjalid, et rahuldada meie klientide vajadusi ergonoomiliste ja tõhusate töövoogude osas. Tihedas koostöös tootearenduse ja klientidega - kasutajatega - püüame pakkuda tehnoloogiliselt heal tasemel tooteid, järjepidevat disaini ja konkurentsivõimelisi hindu.

  • Kõik seadmed on CE-kontrollitud ja varustatud sertifikaadi ning vastavusdeklaratsiooniga.
  • Täielik tugi montaaži, hoolduse ja teeninduse jaoks.
  • Kõikide mudelite varuosad on laos ja saadetakse välja samal päeval.
  • Arvukad tõstetavad lauad on laos ja neid saab koheselt tarnida.
  • Meie tõstelaudade, elektriliste tõstukite ja tõsteplatvormide jaoks on saadaval palju võimalusi, näiteks pöörlevad platvormid, kallutusvahendid, koormaklapid, kaitsevahendid või kaitsed, rattaalused, väravad ja väravad, mis vastavad teie vajadustele.
  • Seadmeid saab valmistada vastavalt kliendi spetsifikatsioonidele.
  • EdmoLift tõstelaua keskmine kasutusiga on üle 15 aasta. Hea teenindus- ja hoolduskontseptsioon tagab tõrgeteta töö ja vastavuse õigusaktidele.
  • EdmoLifti müügiinseneridel on kokku üle 150 aasta kogemust käärkahveltõstukitega töötamisel - see on number 1 tööstusharus.
  • 100% küsitletud klientidest hindavad EdmoLifti tooteid ja teenust heaks, väga heaks või suurepäraseks.

Veel uudiseid


EdmoLift esitleb tööstuse esimesi standardiseeritud hüdraulilisi tõstelauad, mis on mõeldud...