Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE ja EGS Automation avaldavad kuuenda väljaande ''mo

Juba kuuendat korda annab Dunkermotoren, AMETEKi kaubamärk, välja ajamitehnoloogia ajakirja ''mo

Nagu eelmistel aastatel ikka, pakub ajakiri põnevaid teemasid ajamitehnika suundumuste ümber, aga ka huvitavaid sissevaateid Dunkermotoreni, MAE ja EGS Automationi ettevõtetesse. Dunkermotoren annab näiteks ülevaate uuest rakendustehnika osakonnast, mis tehnilise liidesena saadab uusi projekte koos müügi ja klientidega ning toetab neid algusest peale optimaalse ajami projekteerimisel.

Selle aasta numbris pööratakse erilist tähelepanu tütarettevõttele EGS Automation Donaueschingenis. Lisaks intervjuudele asutaja Robert Ebyga annab üksikasjalik rakendusnäide teavet EGS-robotite paljude võimalike kasutusvõimaluste kohta. Arvukad pildid näitavad, kuidas autotööstuse tarnija KE Elektronik saavutab tänu EGS Automationile, millel on kokku kaks survevalu masinat ja kuus robotit, mitme miljoni plastist pistiku aastase toodangu - ja seda täiesti automaatselt.

Kuid tööstus 4.0 teemat ei jäeta tähelepanuta ka kuuendas väljaandes "mo. Pärast nexofoxi käivitamist 2021. aasta oktoobris esitleb IIoT kaubamärk sel aastal oma teenusekataloogi. Lisaks mootorite konfigureerimise ja programmeerimise koolitustele ning individuaalsetele teenuslepingutele arukate ajamite kasutuselevõtuks ja veaanalüüsiks, nõustab nexofox teid hea meelega ka teie küsimustele ennetava hoolduse kohta või annab teile tehnoloogia, mida vajate reaalajas analüüside tegemiseks seisundi jälgimise raames.

Dunkermotoreni sõsarettevõte MAE on kolmandat aastat esindatud ajakirjas Antriebstechnik Magazin ning lisaks uuele kiirele vahelduvvoolumootorile esitleb ta ka täiesti uut puhuriseeriat, mis tänu eriti madalale energiatarbimisele ja kompaktsele konstruktsioonile sobib optimaalselt akutoitel töötavate märg- ja kuivpuhastusseadmete jaoks.

Ajakirja saamiseks klõpsake siin: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Veel uudiseid

Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...

22.03.2024 01:05

Eriti kompaktne ja täpne
Dunkermotoreni uus kõrge eraldusvõimega kodeerija kõrgeimate täpsusnõuete jaoks
16.-18. aprillini 2024 Messe Frankfurtis, stendil A171.
Tänu nexofoxi programmeerimiskeskkonna MotionCode uuele versioonile on nutikate mootorite programmeerimine nüüd veelgi lihtsam ja detsentraliseeritud automaatikaarhitektuuridele ei ole enam mingeid piiranguid.

Laialdaselt kasutatav ja mitmekülgne - AMETEKi kaubamärgiks oleva Dunkermotoreni BG 75 harjadeta...