Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

14.02.2023 01:02

Digitaliseerimine ehitusmasinatööstuses

GEDA CENTRAL lihtsustab kõige erinevamaid väljakutseid igapäevaelus. Testige seda kohe!

Asbach-Bäumenheimi keskmise suurusega tööstus- ja ehitusliftide tootja GEDA GmbH jaoks on pideva digitaliseerimise teema tohutult oluline. Innovaatilise masinaehitusettevõttena näeb ta võimalusi ja paljulubavaid võimalusi, mida digiteerimine pakub kõigile ettevõtetele. Samuti on pandeemia näidanud, kui hädavajalik on mitte sulgeda end nendele teedele ja hoida end alati kursis tehnika tasemega.

Digiteerimine on ehitusmasinatööstuses juba ammu hädavajalik. GEDA on alati
kõrvaga turu poole, GEDA CENTRALi arendamisel on GEDA CENTRALi arengut juhtinud. Tänu
sellele praktilisele platvormile saab digitaalseid tööriistu oma tõstukite ümber ja kõiki GEDA teenuseid mugavalt kasutada vaid ühe kontoga.

GEDA CENTRALi on kogutud juba neli digitaalset teenust, mida saab mugavalt kasutada vaid ühe sisselogimisega. Siia kuulub ka GEDA INSTALLATION DESIGNER. See on põhjalik veebipõhine ankurdus- ja pinnasejõudude arvutamise vahend. Kiiresti ja lihtsalt saab sisestada pealisehituse olukorra ja leida individuaalsete projektide jaoks optimaalse pealisehituse konfiguratsiooni -
igal ajal!

Ehitusandmete modelleerimine? GEDA on ka selleks välja töötanud lihtsa lahenduse. GEDA BIM CENTER. Konstruktsioonide optimaalseks digitaalseks planeerimiseks või ehitusprotsesside simulatsiooniks pakutakse käesolevaga allalaadimiseks laiaulatuslikku programmi seadmete mudelitest ja lisaseadmetest erinevates failivormingutes. Lihtsalt ja kiiresti kättesaadav GEDA CENTRALi kaudu.

Lisaks võib esitada tööriista GEDA INSTANT SUPPORT:

Intelligentse digitaalse tugivahendiga saab tavalisi küsimusi ja väikseid probleeme praktikas lahendada. Isegi nõuanded ja nipid GEDA toodete kasutamiseks on lisatud. GEDA INSTANT SUPPORT on igal ajal kättesaadav - kiiresti ja lihtsalt nutitelefoni kaudu!

Neljandana alliansis võib GEDA CENTRAL rõõmustada veel ühe liikme üle.
uhiuus GEDA DOCUMENT CENTER. Uuenduslik vahend on pärast GEDA BIM CENTER
uusim digitaalne toode maja GEDA ja ei saa ette kujutada tulevikus ilma. See on allalaadimisplatvorm kõigi vajalike dokumentide ümber GEDA liftid. Kiiresti ja intuitiivselt, vajalikud dokumendid on kättesaadavad nutitelefoni, tahvelarvuti või arvuti.

Aga see ei peatu nende funktsioonidega. Meile on oluline pidevalt kasvav tööriist, mille pidev täiustamine on analoogne GEDA toodetega. GEDA Centralile on lihtne juurdepääs www.central.geda.de kaudu. Mõned funktsioonid on kättesaadavad ilma registreerimiseta, kogu funktsionaalsust saab kasutada lihtsa registreerimise teel.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.

15.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA Centrali uus peatükk on alanud

04.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA avab uue peatüki 29. veebruaril 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. Sel päeval avame GEDA uue peatüki eksklusiivse veebisündmusega.
23 GEDA seadet kasutusel ulatuslikel renoveerimistöödel Praha haiglas Motolis
GEDA transpordiplatvormid aitavad kaasa ajaloolise Zagrebi katedraali edukale renoveerimisele.
Frederiksborgi loss Taanis läbib ulatusliku renoveerimise GEDA liftidega