Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.03.2023 01:03

Lihtne ja täpne - Dunkermotoren ja MAE esitlevad kuluefektiivset dGo juhtelektroonikat samm-mootoritele

Sageli ei ole tootekujundajad ja ostujuhid ühe ja sama toote kasutamise osas ühel meelel. Dunkermotoreni ja MAE, mõlemad AMETEKi kaubamärgid, uue dGo ajamielektroonikaga samm-mootorid on aga seda suutnud.

Disaineritele meeldib kompaktne konstruktsioon koos suure pöördemomendi ja lihtsa, täpse juhtimisega. Ostujuhid on rahul madalate kuludega.

Pikka aega ei ole samm-mootorid olnud väga populaarsed. Mehaaniline konstruktsioon, kiirus, ülekoormuse ja müra nõuded on sageli olnud välistavaks kriteeriumiks. Tänu keerukatele algoritmidele kompenseeritakse need piirangud nüüd elektrooniliselt, nii et samm-mootorid kogevad praegu tõelist renessanssi. Dunkermotoren ja MAE pakuvad selles valdkonnas uut ajamilahendust, mis avaldab muljet oma jõudluse ja lihtsa juhtimisega.

Dunkermotoren dGo juhtelektroonika MAE mootoritele suurustes NEMA 17, 23 ja 34 juhitakse ühe sagedussignaali abil kiiruse ja ühe suunasignaaliga (Step & Direction). Kliendi poolt kasutatavast lihtsast sagedusgeneraatorist piisab, et seadistada kiirused suhtega üle 10 000:1! Ja seda kõike ilma, et oleks vaja teha kompromisse positsioneerimistäpsuse osas. Elektrooniline mikrokiirendus võimaldab kuni 12 800 eelseadistatud positsiooni ühe pöörde kohta.

Kui liikumist ei ole vaja, vähendab elektroonika töövoolu, et kompenseerida tavapäraste samm-mootorite juhtimisseadmete nõrkusi. Täiendavad algoritmid tagavad näiteks väga vaikse töö, eriti madalatel kiirustel. Isegi märkamatu sammukadu probleem, mis varem oli "kummitus", on nüüd tänu elektroonilisele sammukadu tuvastamisele lahendatud.

Uue sammumootorite dGo juhtelektroonika rakendusvaldkond ulatub täpsetest doseerimispumpadest, portaalidest või pick & place süsteemidest kuni pakkimis- ja märgistusseadmeteni. Uus elektroonika näitab oma tugevusi eelkõige seadmeehituse valdkonnas, kus kompaktne disain ja lihtne juhtimine on olulised... Nii saavad uued tooted tööstuslikus tootmises, seadmete tootmises, meditsiinitehnoloogias ja intralogistikas suurt kasu.

Nagu kõigi Dunkermotoreni toodete puhul, on ka MAE samm-mootori ja dGo elektroonika kombinatsioonile lisatud tänu Dunkermotoreni uuenduslikule moodulsüsteemile sobivad käigukastid, kodeerid ja pidurid. Maksimaalse paindlikkuse tagamiseks konfigureerimisel ja kohandatud konstruktsioonide pakkumisel on kõik komponendid täielikult välja töötatud ja toodetud Euroopas. Selline paindlikkus ei rahulda mitte ainult ostujuhte ja tootekujundajaid, vaid teeb ka lõpptarbijad õnnelikuks.

.

Veel uudiseid

Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...

22.03.2024 01:05

Eriti kompaktne ja täpne
Dunkermotoreni uus kõrge eraldusvõimega kodeerija kõrgeimate täpsusnõuete jaoks
16.-18. aprillini 2024 Messe Frankfurtis, stendil A171.
Tänu nexofoxi programmeerimiskeskkonna MotionCode uuele versioonile on nutikate mootorite programmeerimine nüüd veelgi lihtsam ja detsentraliseeritud automaatikaarhitektuuridele ei ole enam mingeid piiranguid.

Laialdaselt kasutatav ja mitmekülgne - AMETEKi kaubamärgiks oleva Dunkermotoreni BG 75 harjadeta...