Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

28.04.2023 01:04

Ümbermineku tseremoonia - GEDA-l on taas põhjust tähistamiseks

Keskmise suurusega ettevõte tähistab oma Asbach-Bäumenheimi peakontoris asuva uue haldushoone kere valmimist.

14. juunil 2022 pani Johann Sailer aluse uue haldushoone rajamisele. 18. aprillil 2023 - vaevalt 10 kuud hiljem - tähistati pidulikult pidulikku katusepidu.

Pidulikul tseremoonial tõsteti tulevase GEDA administratiivhoone kohale katusekroon.
Johann Sailer avas ürituse silmnähtavalt liigutatud sõnadega, mis panid ka külalised aeg-ajalt naeratama. "Oluline samm tulevikku on astutud ja ma ootan huviga, et juhtida ettevõtet parimal võimalikul viisil järgmisesse põlvkonda." Ta tänas selgesõnaliselt rajoonivalitsust, valda ja kohalikku volikogu suurepärase koostöö ja pideva "avatud kõrva" eest. Samuti tänati arhitekti Bettina Kandlerit tema töö eest. Käsitöölised on veel tubli aasta aega hõivatud Donauwörthi arhitekti projekti elluviimisega.

Ürituse tipphetk: peokõne
Traditsioonilise peokõne pidas härra Michael Bürle, kes on ehitusinsener. Traditsiooniliselt juuakse veini ja seejärel visatakse klaas maha, sest purunenud klaas toob teatavasti õnne. Sellele järgnesid aukülaliste Stefan Rößle (Donau-Riesi maavanem) ja Martin Paninka (Asbach-Bäumenheimi linnapea) lühikesed, kuid sobivad kõned.
Lõppspurt Pärast keldri kaevetööde lõpetamist, hoolimata Asbach-Bäumenheimi kõrgest põhjaveetasemest, muutus kontseptsioon iga päevaga selgemaks, kui ehitus edenes.

See saab olema ristikujuline hoone, et see oleks igast küljest nähtav. Iga ruum saab seega igast küljest päevavalgust, mis loob optimaalse töökeskkonna. Erinevate korruste arv annab hoonele dünaamilise välimuse ja valdavalt klaasist fassaad ümbritseb 6000 ruutmeetri suurust büroopinda. Hoone keskel paikneb - kuidas võiks olla teisiti tööstus- ja ehitusliftide tootja puhul - originaalne GEDA lift.

Teine tipphetk on avalik restoran, mis on teadlikult kaugel "klassikalisest" sööklast. Siin pakutakse piirkondlikke ja kvaliteetseid roogasid, millest saavad kasu mitte ainult GEDA töötajad. Uues hoones leiavad ruumi umbes 220 töötajat ja tulevasi töökohamudeleid saab paindlikult rakendada. Tänapäeva kiiresti muutuvas töömaailmas on see hädavajalik. Administratsioonihoone saab olema piirkonnas igas mõttes teedrajav.
Uus hoone saab DGNB kuldse auhinna, mida antakse eriti jätkusuutliku ehituse eest. Seda mõõdetakse muu hulgas elutsükli alusel. Lisaks sellele kütab ja jahutab hoonet soojuspump ning juba praegu töötab olemasoleva saali katustele paigaldatud PV-süsteem, mis toodab elektrit. Väga kaasaegne ventilatsioonisüsteem tagab tööpäeva jooksul optimaalse sisekliima.
Linnapea Martin Paninka on ettevõtte üle väga õnnelik ja uhke selle muljetavaldava projekti üle. Teine aukülaline, maavanem Stefan Rößle, õnnitles ettevõtet ja tänas neid selle ulatusliku investeeringu eest Asbach-Bäumenheimis: "Ei ole iseenesestmõistetav, et ettevõtted jätkavad tänapäeval Saksamaal investeerimist, vaatamata energia- ja palgakulude tõusule. GEDA-suguse ettevõtte jaoks, millel on ülemaailmsed filiaalid, oleks lihtne investeerida mõnes teises riigis."
Kokkuvõttes võib ilmselt öelda, et GEDA jaoks oli just õige samm ehitada see hoone nüüd. On positiivne, et Asbach-Bäumenheimi elanikud ja kogu tööjõud on selle projekti taga. Ettevõte on tuleviku jaoks optimaalselt positsioneeritud
ja on näha, kui palju "südant ja hinge" on selle taga

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.

15.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA Centrali uus peatükk on alanud

04.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA avab uue peatüki 29. veebruaril 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. Sel päeval avame GEDA uue peatüki eksklusiivse veebisündmusega.
23 GEDA seadet kasutusel ulatuslikel renoveerimistöödel Praha haiglas Motolis
GEDA transpordiplatvormid aitavad kaasa ajaloolise Zagrebi katedraali edukale renoveerimisele.
Frederiksborgi loss Taanis läbib ulatusliku renoveerimise GEDA liftidega