Kataloog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle esitleb Interpackil maailma esmaesitlusi

Tipptasemel tehnoloogia "pakendatud" kaasaegselt

L.B. Bohle on enam kui neli aastakümmet seisnud ravimitööstuse tipptasemel tehnoloogia eest.
"Nüüd oleme arendusmeeskonnas otsustanud ühendada tulevikus kõrgekvaliteedilise tehnoloogia ja kaasaegse disaini," selgitab Thorsten Wesselmann, L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH tehnoloogiadirektor. Töö uute masinate kallal on kestnud juba tubli kaks aastat - ka väliste disainispetsialistide toel. L.B. Bohle tähistab maailma esmaesitlust mais Düsseldorfis toimuval Interpacki messil.

Roostevaba teras on jätkuvalt vastupidava, tugeva ja vajadusel ka steriilse tehnoloogia sünonüüm. Sellele lisanduvad tumedad elemendid, väljendusrikkad jooned ja suurem läbipaistvus. "Uue põlvkonna masinate ühtne välimus tekitab kohese äratundmise," rõhutab müügidirektor Tim Remmert.

Lisaks moodsale välimusele keskenduti aga eelkõige sisemistele väärtustele: lihtne käsitsemine, kiire puhastamine, ohutud protsessid, läbipaistvad tööprotsessid ja säästlik ressursikasutus - ja seda kõike muidugi tipptasemel tehnoloogia abil. Vastavalt Bauhausi moto "Form follows Function", esindab juhtiv tehnoloogia ka tulevikus L.B. Bohle'i DNA-d. "Meil on õnnestunud pakendada tipptasemel tehniline jõudlus ja funktsioonid samal ajal moodsasse vormi," ütleb Thorsten Wesselmann.





Uuenduskuuri käivitamiseks on L.B. Bohle võtnud sihikule kolm silmapaistvat masinat: - BRC kuivgranulaator: masin on turul alates 2012. aastast ja on juba alates turuletulekust alates olnud bestseller - BFC tabletikattemasin

tabletikattemasin BFC 400: Kiireim ja täpseim tabletikattemasin on tänu oma silmapaistvatele tootmistulemustele ja tõhususele hinnatud bestseller maailmas. -qbCon®1 pidev granulaator ja kuivati: alates 2018. aastast pakub teadus- ja arendustegevuse spetsialist esimesena tõelist pidevat lahendust keerulisele märggranuleerimise ja kuivatamise protsessile.

"Me valisime ümberprojekteerimisel teadlikult nende kolme tehase keerulised väljakutsed," selgitab tegevdirektor Tim Remmert. Nende referentside abil saab tehnoloogia juhtpositsiooni muljetavaldavalt dokumenteerida.

Veel uudiseid

18.-21. märts 2024

APV 14. PBP maailmakohtumine

Viin, Austria

Ootame teie...

Ravimitootmises muutuvad tablette kattevahendid üha olulisemaks: tabletid on farmaatsiat&oum...

L.B. Bohle sai mitu korda tunnustust
SÜNDMUSED KOGU MAAILMAS