Kataloog

SRT Resistor Technology GmbH

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

SRT Resistor Technology GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • RoHS

26.07.2023 01:07

Kõrge temperatuuriga kiibitakistid kuni 300°C

Tuginedes aastatepikkusele järeleproovitud kiibitakistuste tootmisprotsessile, saab SRT Resistor Technology GmbH nüüd pakkuda kiibitakistusi, mis sobivad kõrge temperatuuriga rakendusteks kuni 300°C. See uus võimalus tuleneb asjaolust, et need kiibitakistid ei sisalda orgaanilist materjali ega niklit ja tina kontaktstruktuuris. Pigem koosneb nende takistite väliskontakt kvaliteetsest PtAg-sulamist, mis nagu ka takistuskihi, põletatakse umbes 850 °C juures ja paagutatakse keraamilise põhimiku külge.

Kõrgemate töötemperatuuride jaoks mõeldud komponentide töötlemisel tekib probleem, et kuni 300-kraadise temperatuurivahemiku jaoks on jootekehade valik väga piiratud. Kuid lisaks vastupidavusele kõrgetele temperatuuridele on nende kiibitakistite kontaktile omadus, et seda saab usaldusväärselt kontakteerida juhtivate liimidega. See tähendab, et turul saadaolevad elektrit juhtivad epoksiid- või polüimiidipõhised liimid pakuvad ratsionaalset ja usaldusväärset ühendamismeetodit.

Praegu on SRT takistite seeriad CHR, CHS ja CHM saadaval kõrge temperatuuriga versioonidena CHR-HT, CHS-HT ja CHM-HT.

Kõigi nende tüüpide suhtes kohaldatavad üldised andmed seoses kõrge temperatuuriga rakendustega on kokkuvõtlikult esitatud andmelehe "High-Temperature-Chip-R.pdf". Selle ja nende tüüpide individuaalsed andmelehed saab alla laadida meie kodulehelt allalaadimiste alt. Võrreldes tavalise temperatuurivahemiku rakenduste takistitega, tehakse kõrge temperatuuriga toodete puhul enne lõplikku mõõtmist vastav eelvananemine, et ennetada takistite võimalikke triivimuutusi.

Lisaks kõrgendatud temperatuuridel kasutamise võimalusele on nende seeria kiibitakistite omaduseks ka mittemagnetilisus. Tavalised kiibitakistid sisaldavad kontaktisüsteemis niklikihti, millel on ferromagnetilised omadused. Kõrge magnetväljaga rakendustes, näiteks arvutitomograafides, põhjustab see magnetiline omadus mitte ainult mehaaniliste jõudude tekkimist komponentidele, vaid ka tõsiseid häireid elektroonilises kasulikus signaalis. See omadus on avanud selliste kiibitakistite jaoks uue rakendusvaldkonna.

Veel uudiseid

SRT Resistor Technology GmbH on paigutuse ja trükitehnika optimeerimisega suutnud laiendada kõrge...