Kataloog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Ohutusrakenduste puhul: PROFIsafe-koodrid

Uued PROFIsafe-koodrid, mis põhinevad Industrial Ethernet platvormil.
Industrial Ethernet muutub automatiseerimises ja eriti funktsionaalse ohutuse valdkonnas üha olulisemaks. Kübler on oma modulaarsel ja suure jõudlusega Industrial Ethernet-kooderiplatvormil põhineva PROFINET-kooderi juba kasutusele võtnud. Nüüd esitleb Kübler oma esimest turvalist Industrial Ethernet-kooderit: SIL3/PLe sertifitseeritud Sendix S58 PROFIsafe.

Järgmise sammuna uue kodeerimisperekonna laiendamisel esitleb Kübler uut SIL3-sertifitseeritud Sendix S58 PROFIsafe kodeerijat. Kodeerija edastab kuni 15 bitti ohutut või kuni 24 bitti mittesäästvat teavet, samuti täielikult redundantset 12 bitti ohutut mitmepöördelist teavet. Tänu platvormiarhitektuurile on see teostatud täiesti samasuguse konstruktsiooniga nagu F58 PROFINET-kooder. Sendix S58 PROFIsafe on varustatud uusimate profiilidega (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profiil v2.6, PROFIdrive profiil v4.2, ENCODER profiil v4.2,).
Kodeerija vastab kodeerimisklassile 4 ja edastab saadud mõõte- ja diagnostikaandmed standardsete ohutustelegrammide 36/37 kaudu. tänu integreeritud veebiserverile on uus Sendix S58 100% tulevikukindel. Sendixi kaubamärk on Kübleris alati tähistanud kõrgeimat töökindluse ja usaldusväärsuse taset. Tänu Safety-LockTM -konstruktsiooni tugevale laagrikonstruktsioonile ja kõrgele kaitseastmele kuni IP67 sobivad uued PROFIsafe-koodrid peaaegu igasse rakendusse.

Platvormi kontseptsioon funktsionaalse ohutuse valdkonnas pakub erilisi eeliseid
S58 mitmekäigulised kodeerijad on varustatud mitmekäiguliste hammasratastega. Tänu uuele konstruktsioonile, millel puudub klassikaline välibussi kate, on uued kodeerijad ruumi säästvad ja seega ideaalsed ka kõige kitsamates paigaldusruumides. ka kliendi erinõudeid on võimalik rakendada; nii püsivara kui ka riistvara poolel: alates spetsiaalsetest vaikekonfiguratsioonidest, lisatelegrammidest, kinnitustest (Ex 2/22), pinnakaitse äärmuslike nõuete puhul kuni lisafunktsioonideni.
Kübleri jaoks on "tulevikuvõimelisus" selle uue Industrial Etherneti platvormi eriline omadus. Uued püsivara versioonid saab paigaldada otse uuenduse kaudu. See toimub kiiresti ja lihtsalt kodeerija integreeritud veebiserveri kaudu. See annab kasutajatele võimaluse täita tulevikunõudeid rakenduses. Seda omadust täiendab ka uusimate/uuimate protokollide kasutamine, mis seega toovad kaasa oluliselt rohkem funktsioone.

Rakendused

Üldine masinaehitus, laologistika, teatritööstus, kraanad, sadamakraanad, intralogistika - AGV-d, virnastuskraanad, konveieritehnika, tõstukid/ käärilauad, robootika, laevandus.

Veel uudiseid

Ootame teid huviga kohale

Sindexi messil Bernis


Hall 3.2 | Sta...

Mõõtmisratta süsteemidSüsteemid kiiruse mõõtmiseks, asukoha...

Tänu varajastele tehnoloogiaalastele aruteludele on välja kujunenud tulevikukindel ja lisaväärtusega lahendus.
Teie rakendusele sobivad pöörlevad andurid, traatjuhtseadistusega andurid ja LCD-puuteekraanid.
Sendix Plus modulaarne kodeerimisplatvorm muudab kataloogitooted rakendusteks