Kataloog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH Fernwaldist Kesk-Hessenis suurendab käivet 40 protsenti eelmisel aastal / Saab tunnustuse "Tuleviku tööandja" pitseri

Lutz Köppen, Lehnert GmbH tegevdirektor, naerab praegu hästi: tema ettevõttele anti hiljuti "Tuleviku tööandja" pitser. Ajal, mil kvalifitseeritud tööjõupuudus on suur, on see hea uudis keskmise suurusega ettevõttele, mis on spetsialiseerunud vaheseinasüsteemidele ja tööstuslikule siseruumide ehitamisele. "Ma olen selle auhinna üle väga uhke," tunnistab Köppen. Auhind näitab, et ettevõte ei ole mitte ainult majanduslikult edukas, vaid seab ka ja eelkõige oma töötajad oma tegevuse keskmesse.
Möödunud aastal 40 protsenti 24,5 miljoni euroni kasvanud käibega pakub Lehnert töökohtadele funktsionaalseid ja esteetilisi ruumikontseptsioone paindlikeks arenguvõimalusteks parima akustikaga. Seda, et edu ei ole iseenesestmõistetav, vaid on seotud inimestega, kes ettevõttes töötavad, rõhutas nüüd taas kord auhind. Ettevõte oli taotluses saanud punkte viies valdkonnas: kaasaegne juhtimine, innovaatiline tugevus, digitaalse ümberkujundamise staatus, töötajasõbralikkus ja värbamisstrateegiad. 85 töötajat, sealhulgas kolm praktikanti, saavad praegu kasu ettevõtte positiivsest töökeskkonnast.
Sel aastal on kavas töötajate arvu veelgi suurendada, 5-10 uut kolleegi ja kaks uut praktikanti võetakse tööle, peamiselt kaubanduslikes ja tehnilistes valdkondades. Otsime tööstus- ja kontoritöötajaid, tehnikuid ja joonestajaid. Lisaks paljudele täiendkoolitusvõimalustele koolitatakse eelkõige IT-teadmisi, et olla alati ajakohane. "Püüame agressiivselt edendada digitaliseerimist oma ettevõttes," ütleb tegevjuht. Seda teemat nähakse suure võimalusena, et ka tulevikus konkurentsivõimeliseks jääda.

Veel uudiseid

Elegantsed terasest ja klaasist vaheseinte elemendid
Loft-sti...