Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

06.09.2023 01:09

GEDA Taanis kõrguste kursil


SST HEJS loodab kahel ehitusplatsil Taanis GEDA GmbH liftilahendustele
Saksa ehitus- ja tööstuslike liftide tootja GEDA GmbH on kahel ehitusplatsil Taanis esindatud GEDA Multilift P22 Premiumi ja nelja GEDA 1200 Z/ZP-ga. Kui GEDA Multilift P22 Premium on kasutusel Herlevi kesklinnas, siis neli transpordiplatvormi on kasutusel Kopenhaagenis uue kooli ehitusel.

Taani ehitusplatsid

Kopenhaageni äärelinnas asuvas olemasolevas Herlev Centre City's järgitakse terviklikku elamumajanduslikku lähenemist.
Hoone sisaldab nii supermarketit, kauplusi kui ka 135 üürikorterit pindalaga 50-130 ruutmeetrit, mis pakub elanikele palju. Aasta lõpuks on kavas seda renoveerida ja laiendada täiendavate pindadega. Elamukontseptsiooni eesmärk on ühendada kõik linna tegevused ühte kohta. Alates raekojast, kauplustest või jõusaalist kuni elamispindadeni - kõik see peaks koonduma ühte kohta. Ja siinkohal tulebki mängu GEDA Multilift P22 Premium. See lihtsustab tööliste igapäevast rutiini ja optimeerib ehitusplatsil toimuvaid protsesse, vedades kiiresti ehitusplatsi töölisi ja materjale.

Teine ehitusplats asub otse Kopenhaagenis Arenakvarterets Skole uue hoone juures, mis on üks Taani kõige ulatuslikumaid koole. Hoone hõlmab avalikku kooli, spordiväljakuid, puhkerajatisi ja suurt avalikku väljakut. Kool on kavas avada ja kasutusele võtta selle aasta lõpus. Neli GEDA 1200 Z/ZP transpordiplatvormi toetavad tööd ehitusplatsil ja lihtsustavad kõigi asjaosaliste igapäevast tööd.

GEDA Multilift P22 multifunktsionaalses Herlevi kesklinnas

Kopenhaageni eeslinnas Herlevis tõstab GEDA Multilift P22 premium-versioon inimesi ja materjale 50 meetri kõrgusele. Intelligentse kõnejuhtimisega seade liigub Herlev Centre City 11 korrusele
, mis on varustatud GEDA Comfort põrandauksega. Maksimaalne transpordikõrgus on 200 meetrit kiirusega 54 m/min. Elektroonilised komponendid, millele pääseb ligi platvormilt, on kergesti hooldatavad ja teevad GEDA Multilift P22 Premiumist hädavajaliku seadme tõhusaks ehitusplatsil. Üldiselt avaldab seade muljet oma lihtsa kokkupanekuga tänu kompaktsele, eelpaigaldatud põhiüksusele ja paigaldamisele ilma eraldi vundamendita. Suur eelis on see, et seadet saab lihtsalt maha laadida ja püstitada otse veoautolt. Põhiüksus koosneb tõstekorpusest, kaitsest, lamedast kaablipotist ja ajamist.

GEDA Multilift P22 Premium on samuti tõeline jõuallikas ja suudab tõsta kuni 2000 kg või 22
inimest. See on tohutu eelis Herlevi kesklinna tööde puhul, sest võimaldab tööd kiiresti ja tõhusalt teha.

Üks kool - neli transpordiplatvormi

Kopenhaagenis asuva uue Arenakvarterets Skole ehitusplatsil on kasutusel mitte vähem kui neli GEDA 1200 Z/ZP transpordiplatvormi koos platvormiga C, mis suudab transportida 1500 kg. See on ühtlasi selle konstruktsiooni suurim ja suurima kandevõimega platvorm. Platvormi mõõtmed on 3,2 m x 1,4 m ja seda juhitakse ainult ühe GEDA VARIO MASTi abil. Ja seda vaatamata suurele kandevõimele, mis on kuni 1500 kg või 7 inimest.
Kooli juures on kaks sellist transpordiplatvormi püstitatud maapinnale ja need liiguvad kahe põrandapeatusega üheksa meetri tõstekõrgusele. Samal ajal on teised kaks seadet paigaldatud lamedale katusele ja liiguvad nelja korruse peale, tõstekõrgusega 18 meetrit. GEDA 1200 Z/ZP transpordiplatvormiga saab teenindada kuni 130 meetri kõrgust. Erinevad platvormi versioonid erinevate kiiruste ja kandevõimega pakuvad kliendile maksimaalset paindlikkust vastavalt konkreetse ehitusplatsi tingimustele.
Taani kooli puhul seati kaks üksust veelgi suurema tõhususe saavutamiseks üles üksteise kõrvale, nii et need sõidavad täiesti paralleelselt. Nii saab korraga rohkem transportida ja tööd tervikuna tõhusamalt teha.

GEDA Taanis

Kahte ettevõtet GEDA GmbH ja SST HEJS ühendab pikaajaline ja intensiivne partnerlus.
Juba varem on ettevõtted teinud koostööd erinevate projektide raames Taanis ja alates 2018. aastast on ärisuhe partnerite vahel taas tihenenud. Sellest ajast alates on SST HEJS ja GEDA taas koos osalenud põnevates projektides naaberriigis. Soovime tänada oma müügipartnerit SST HEJSi hea koostöö eest ja ootame edasisi põnevaid projekte tulevikus.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed toetavad Norra pealinna raekoja renoveerimistöid


Norra pea...

GEDA SH1000 US tegevuses New Orleans'i sadamas
Kaks GEDA 3700 Z/ZP toetavad uue riikliku haigla ehitamist


asbach-Bäumenheimi GEDA GmbH jaoks startis 2024. aasta firmajooksul 18 osalejat Saksa...

GEDA Multilift P22 Premium abimeheks Inglismaa suuruselt teises linnas
Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.