Kataloog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.11.2023 00:11

Haptiline puutetundlik HMI töötab ka ilma ekraanita

  • Intuitiivsed HMId rahvusvahelisele turule
  • Haptiline puutetundlik HMI töötab ka ilma ekraanita
Klaasipõhised, haptilised, sisseehitatud puutetundlikud HMId, mille on tootnud Irlbacher, ülemaailmne spetsialist lamedate klaaside töötlemiseks ja funktsionaliseerimiseks, võimaldavad intuitiivseid kasutajaliideseid, mis saavad hakkama ilma ekraanita ja seega ka ilma kõneta. Klaasile integreeritud PCAP-põhised juhtelemendid, mida saab tunda isegi läbi kinnaste, asendavad juhtnuppe ja nuppe, vältides seega avasid esipaneelil. Kõik individuaalsete lahenduste tootmisetapid toimuvad Saksamaal.

Haptilised juhtelemendid võivad olla kas süvistatud või tõstetud. Sõrmejälgede kujulised elemendid asendavad nuppe ja võimaldavad intuitiivset käsitsemist, kuna on kohe äratuntav, kus esipaneelil tuleb toimingut sooritada. Selle tehnoloogia abil saab modelleerida ka liugurite või kodeerijate kujul olevaid sisestusseadmeid. Asjakohaselt paigutatud valgusdioodid või väikesed tähtnumbrilised näidikud näitavad jooksvaid seadistusväärtusi. Taustavalgustuse ja selle üksikute stseenide vastava kujunduse abil on tööprotseduurid intuitiivselt arusaadavad ja selged ka ilma ekraanita.

PCAP-andurite signaalide analüüsiks kasutatavad mikrokontrollerid pakuvad piisavat arvutusvõimsust, et integreerida mõned või kõik kliendi rakendused. Sellisel juhul tagavad spetsiaalsed tööriistad, et kliendi intellektuaalomand jääb kaitstuks. See võimaldab arendusülesandeid paralleelselt teostada, lühendades turule jõudmise aega ja vähendades tootmiskulusid.

Irlbacheri sisseehitatud HMId põhinevad PCAP-tehnoloogial. Sellest tulenevalt on need täielikult suletud, liigendivabad, ei vaja avasid ja pakuvad seetõttu kuni IP69K kaitseklasside kaitset. Puhastamine - või näiteks MedTech-sektoris hügieeniline ümbertöötlemine - on võimalik igal ajal probleemideta. Sõltuvalt disaininõuetest on HMI integreeritud või liimitud - või moodustab seadme tegeliku esikülje.

Andurite ja taustavalgustuse nutikas kombinatsioon tähendab, et isegi keerukaid seadme käitumisviise saab kaardistada kõige lihtsamate töövõtete abil. Näiteks aktiveerib seadme esimene puudutus klaasist esiküljel; taustavalgustus tõuseb ühtlaselt. See kaotab näiteks vajaduse sisselülitusnupu järele. Integreeritud juhtimissüsteem on nii võimas, et on võimalik teostada ka maaliline taustavalgustus. Seega kohandub HMI valgustus vastavalt seadme seisundile ja eeldatavale tööprotsessile.

Ajatult elegantsed HMI-d kasutavad üldjuhul põhivärvina rikkalikku musta. Ettevõtte logod, seadmete nimed, sümbolid jne. saab kanda esiklaasile ka UV-kindla, keskkonnasõbraliku keraamilise trükiga. Viimases töötlemisetapis emailitakse kõik värvikihid lahutamatult koos klaasiga, mis samal ajal rafineeritakse karastatud turvaklaasiks.

Peaaegu 90 aastat tegutsenud Irlbacher Groupi peetakse maailmas kõige laiema tootmisvõimalustega klaasitöötlejaks. Ettevõte on juba üle 15 aasta trükkinud elektroonilisi lülitusi klaasile ja toetab oma kliente keerukate montaažilahenduste väljatöötamisel individuaalsete sisseehitatud puutetundlike HMIde jaoks, nii ekraaniga kui ka ilma.

Veel uudiseid

Tänu puuteekraanile lõigatud juhistele teavad teie sõrmed alati, kus nad on. 10-sõrme süsteemis k...

Milleks on vaja trükkplaate, kui elektroonikat saab trükkida ka klaasile? Irlbacher Group on juba üle 80 aasta töödelnud eriklaasi erinevate tööstusharude jaoks. Schönsee ettevõte näitab oma patenteeritud Impatouch-tehnoloogiaga erinevates rakendustes, et klaasi tagakülge saab kasutada vooluahela kandjana ja et elektroonikat saab paigaldada otse klaasile