Kataloog

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Tõhus tarnevõimekus tänu kaasaegsele laoinfrastruktuurile ja ettevõttesisestele masinlahendustele

Osade tarnimise võime on meie ettevõtte edu oluline tegur. Tänu meie kaasaegsele laoinfrastruktuurile ja oma masinatega seotud lahendustele suudame tagada, et suudame oma kliente alati usaldusväärselt varustada.

Üheksa laotõstukisüsteemi ja moodne kõrghooneladu Mastholte tegevuskohas võimaldavad meil tõhusalt ladustada suurt hulka üksikosi ja neid kiiresti kätte saada.

Ja asi läheb veelgi paremaks: uus kõrghooneladu on KRAFTi toode, mille oleme ise projekteerinud ja kasutusele võtnud. Seetõttu on loogiline, et meie laos kasutatakse ka meie KRAFT VPS100 pakkimismasinat. See masin võimaldab meil luua kohandatud ja jätkusuutlikku pakendit, mis mitte ainult ei kaitse keskkonda, vaid tagab ka selle, et meie tooted jõuavad turvaliselt ja kahjustamata meie klientideni.

Kõik see võimaldab meil oma kliente usaldusväärselt ja paindlikult varustada. Huvitatud kliendid saavad neid fantastilisi uuendusi igal ajal vaadata.