Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

RK Rose+Krieger laiendab ühetoruliste lineaartelgede programmi

Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

RK Rose+Krieger laiendab oma lihtsaks käsitsi reguleerimiseks mõeldud ühetoruliste lineaarteljete valikut RK LightUnit-G ja RK LightUnit-G teleskoop-liugjuhtidega. Uute alumiiniumist valmistatud lineaarteljete eripära on juhikäru või juhiktoru reguleeritav lukustusasend, vähendatud kaaluga konstruktsioon, korrosioonikindlus ja lihtne montaaž vaid ühe tööriistaga.



Spindliga juhitav ühetoruline lineaartelg RK LightUnit on spetsiaalselt välja töötatud lihtsaks käsitsi reguleerimiseks. Sellel on alumiiniumspindel ja plastist liuglaagrid. Need tagavad vähendatud kaaluga konstruktsiooni, nii et juhikäru saab liigutada vähese vaevaga. RK Rose+Krieger on nüüd lisanud nendele ühetorulisele lineaarteljele RK LightUnit-G ja RK LightUnit-G teleskoop-liugjuhid reguleeritava lukustusasendiga.


Reguleeritav lukustusfunktsioon

RK LightUnit-G alumiiniumist juhtsiiniprofiili saab lõigata kuni 1500 mm pikkuseks. Positsioneerimisseadmed on kinnitatud avatud C-juhiku profiili soontesse, mis võimaldavad käsitsi reguleeritava juhikukäru täpset positsioneerimist. Liikumise ajal haakub juhikukäru lukustuspolt automaatselt nendesse positsioneerimiselementidesse. Võrreldes teiste lahendustega on eriline omadus see, et alumiiniumist positsioneerimisseadmeid saab igal ajal kinnitada ingliskeelega ja uuesti lukustada teises asendis. See tähendab, et ilma puurimata on võimalik realiseerida suvaline arv lukustusasendeid.



Erinevalt RK LightUnit-G-st on teleskoopvariandil juhttoru, mida saab käsitsi positsioneerida. C-juhtimisprofiili positsioneerimiselementide abil saab samuti määrata suvalise arvu lukustusasendeid.


Mitmekülgne

Liugjuhid sobivad ideaalselt sellisteks rakendusteks nagu formaadi reguleerimine konveierliinidel, andurite ja valgussulgurite positsioneerimine, saepeatused, kinnitusdetailide ehitamine ja rakendused, kus on vaja lihtsat käsitsi positsioneerimist või kõrguse reguleerimist. Plastist juhikandurid on saadaval 3 erinevas versioonis, et vastata erinevatele nõuetele. Kui rakendus seda nõuab, saab ühel juhtprofiilil kasutada eri tüüpi juhikärusid. Uute liugjuhikute iga üksikut elementi saab kasutaja tellida eraldi. Tänu sellele moodulsüsteemile saab neid vastavalt nõuetele paindlikult kombineerida. Teine eelis on see, et kõiki komponente saab kiiresti laost tarnida.

Veel uudiseid

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.