Kataloog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Perndorfer Maschinenbau vesilõikusüsteem

Perndorfer Maschinenbau on õige partner, kui on vaja kaasaegset vesilõikusüsteemi ja kohandatud masinat. Alates meie ettevõtte asutamisest 1985. aastal on meie tööd iseloomustanud püüdlemine kõrge tootekvaliteedi ja klientide rahulolu poole. Oma esimese vesilõikusüsteemi töötasime välja juba 1991. aastal ning oleme sellest ajast alates suutnud oma valikut moderniseerida ja laiendada. Puhta veega lõikamise variant sobib pehmemate materjalide, nagu vaht ja nahk, lõikamiseks. Abrasiivne vesilõikus on õige tehnoloogia kõvemate materjalide, näiteks keraamika või metalli jaoks.
Osta õige vesilõikusüsteem

Milline vesilõikusüsteem teie eesmärkidele kõige paremini sobib, ei sõltu ainult materjali tüübist, vaid ka nõutavast lõikamisvõimsusest ja muudest aspektidest. Eristame veejugalõikusseadmete kategoorias kuus tooterühma: WSS RW - puhas vesi / puhas vesi, masinad torutöötluseks (WSS Tube), süsteemid portaalses konstruktsioonis (WSS Portal), seadmed konsoolses konstruktsioonis (WSS Cantilever), lamedad torusüsteemid (WSS Combi) ja WSS erimasinad kliendi individuaalsete vajaduste jaoks. Meilt võite oodata pädevat ja arusaadavat nõu, kui tegemist on kohandatud vesilõikusüsteemi valikuga.
Kõik vesilõikusüsteemidest

Vesilõikusüsteemi ostmine on kõige olulisem eeldus, et lõigata materjale soovitud mõõtu. Vajadusel täiendavad kaasaegset lõikamissüsteemi perifeerseadmed. Pärndorfer WSS-i perifeerseadmete valik ulatub pumpadest ja veepuhastusest kuni abrasiivkonveieriteni. Pole kahtlust - ainult funktsionaalne ja kasutajasõbralik juhtimissüsteem võimaldab valitud vesilõikusüsteemi optimaalselt kasutada. Seepärast saate meilt osta vesilõikusüsteemi, mis on varustatud kvaliteetse masina juhtimistarkvaraga.

Ostke vesilõikusüsteem ja nautige viisakat teenindust

Kogenud eksperdid ja suurepärane teenindus on vajalikud just seetõttu, et vesilõikusüsteemi ostmisel tuleb arvestada paljude punktidega. Oleme teie jaoks olemas, kui vajate nõu toodete või üldiste lahenduskontseptsioonide kohta. Pakume asjakohast tehnilist ja mehaanilist koolitust, et teie ja teie töötajad oleksid valitud vesilõikusüsteemiga kursis.
Kas soovite osta kohandatud vesilõikusüsteemi eksperdilt? Ootame teie ühendust telefoni või e-posti teel, et saaksime teie projektiga tegeleda.

Veel uudiseid

Ootame teid külastama meid 26. rahvusvahelisel tehnoloogiamessil lehtmetallide töötlemiseks (Hann...

Perndorfer Maschinenbau teeb vanade seadmete ja masinate "ümberehitamist".

Uute tehn...