Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

RK Rose+Kriegeri süsteemilahendused intralogistika jaoks

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks

Kasutades optimeeritud töö- ja transpordisüsteeme, kaitsevad ettevõtted oma töötajate tervist ning säästavad tootmises aega ja kulusid. Rohkem kui 50 000 üksikkomponendist koosneva moodulsüsteemiga pakub RK Rose+Krieger ideaalset alust individuaalsete süsteemilahenduste jaoks intralogistika valdkonnas täiusliku sisemise materjalivoo jaoks. Huvitatud messikülastajad saavad Stuttgardis LogiMAT 2024 messil rohkem teada Mindenis asuva tootja laiast lahenduste valikust.

Intralogistika on ettevõtte majandusliku edu võtmetegur. Seda olulisem on, et tööjaamad ja transpordisüsteemid oleksid optimaalselt kohandatud vastavale rakendusele. RK Rose+Kriegeri lai tooteportfell võimaldab keerukaid süsteemilahendusi, millega saab optimeerida sisemist materjalivoolu. Komponendid on ideaalselt sobitatud ja seeriad on omavahel ühilduvad.

Individuaalselt kohandatud transpordivankrid ja mobiilsed ladustussüsteemid

Sisemise materjalivoo jaoks tuleb ladustada ja transportida väga erinevaid komponente ja tööriistu. Seetõttu on sujuvaks tootmiseks hädavajalikud materjalivankrid ja ladustussüsteemid, mis on täiuslikult kohandatud vastavale ülesandele. RK Rose+Kriegeri modulaarse tootesüsteemiga saab valmistada individuaalseid transpordivankreid ja ladustussüsteeme materjalivoo optimeerimiseks. Neid saab vastavalt vajadusele kohandada, laiendada või täielikult ümber ehitada uuteks süsteemideks.


Ülesandepõhised montaažitöökohtade süsteemid

Tööstuslike montaažitöökohtade nõuded on sama individuaalsed kui tooted, mida seal valmistatakse. Need peavad mitte ainult vabastama töötajaid füüsiliselt koormavatest või monotoonsetest ülesannetest, vaid ka aitama kaasa tööprotsesside ohutule ja vigadevabale teostamisele. Sageli on vaja neid isegi integreerida digitaalsesse töömaailma. Lisaks peab olema tagatud montaaži ohutus ka töötajate vahetuse korral - see on otsustav tegur, eriti kvaliteedi tagamisel. Siinkohal mängivad olulist rolli LEANi lähenemisviisid ja neid toetavad abisüsteemid. RK Rose+Kriegeri lahenduste abil saab ülesannetespetsiifilised montaažitöökohad konfigureerida kasutusvalmiks, alates lihtsatest standardsetest tööpinkidest kuni (osaliselt) automatiseeritud kõrgtehnoloogiliste töökohtadeni koos robotite toe ja optiliste abisüsteemidega.


LogiMAT messil

RK Rose+Krieger osaleb sel aastal esimest korda LogiMATi messil. 19.-21. märtsini saavad huvitatud messikülastajad rahvusvahelisel intralogistikalahenduste ja protsessijuhtimise messil Mindenis asuva tootja süsteemilahendustest rohkem teada. Täielik tarnija tutvustab Stuttgartis messikeskuses hallis 1 Gallery, stendil 1GA81, oma ulatuslikku tooteportfelli sisemise kaubavoo jaoks.

.


Veel uudiseid

Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.