Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Piiramatud võimalused mootori programmeerimiseks

Tänu nexofoxi programmeerimiskeskkonna MotionCode uuele versioonile on nutikate mootorite programmeerimine nüüd veelgi lihtsam ja detsentraliseeritud automaatikaarhitektuuridele ei ole enam mingeid piiranguid.

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren arendab pidevalt oma ajamitehnoloogilisi lahendusi, mille märksõnadeks on detsentraliseerimine, modulaarsus ja paindlikkus. 2021. aastal avaldas IIoTi oma kaubamärk nexofox programmeerimiskeskkonna MotionCode. See pakub klientidele tarkvarafunktsioone, mis lähevad kaugemale mootori riistvarast ja võimaldavad detsentraliseeritud ja modulaarsete automaatikaarhitektuuride rakendamist.

Viimase faceliftiga on kasutaja veelgi enam keskmesse liikunud. "Eesmärk oli muuta uute MotionCode'i projektide realiseerimine võimalikult lihtsaks," selgitab Dunkermotoreni IIoT ja teenuste direktor Markus Weishaar. "Meie klientide käsutuses on nüüd palju lihtsam ja intuitiivsem kasutajaliides," ütleb Weishaar.

Konkreetselt tähendab see, et põhifunktsioonid on veelgi sügavamalt integreeritud ja neid saab täita ilma kõrvalepõikedeta. Näiteks saab mootorile allalaadimist teostada otse arenduskeskkonnast ja ilma lisavahendeid kasutamata, sest keskkond tunneb ühendatud ajamid otse ära. Samal ajal on faceliftiga integreeritud ka täiesti uued funktsioonid, nagu näiteks silumine. See võimaldab arenduskeskkonnast lähtekoodi põhjalikku veaparandust, lihtsustades ja kiirendades seega oluliselt arendustegevust.

Tulevastes versioonides peaks olema võimalik programmeerida ka mitu mootorit otse ühes projektis, selle asemel, et iga mootori jaoks eraldi MotionCode'i luua. Nagu tavaliselt, on praegune MotionCode'i keskkond saadaval Dunkermotoreni kodulehelt tasuta allalaaditavana. Alustage juba täna ja vallandage MotionCode'i võimsus. Kas olete programmeerimisega alustanud? Pole probleemi! Nexofoxi eksperdid abistavad teid hea meelega ja rakendavad teie rakendused MotionCode'is vastavalt teie vajadustele.

Veel uudiseid

Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...

22.03.2024 01:05

Eriti kompaktne ja täpne
Dunkermotoreni uus kõrge eraldusvõimega kodeerija kõrgeimate täpsusnõuete jaoks
16.-18. aprillini 2024 Messe Frankfurtis, stendil A171.

Laialdaselt kasutatav ja mitmekülgne - AMETEKi kaubamärgiks oleva Dunkermotoreni BG 75 harjadeta...

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren tõi SL 38 tooteperekonnaga turule uue suure jõudlusega lineaarmootorite seeria. Roostevabast terasest versioonina avaldab ServoLine 38 STL (Stainless Steel) muljet kõrgeima materjalikvaliteedi ja vastupidavusega