Kataloog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Borrmann Brenner Berlini gaasipõletid

Rakendusvaldkond:

Katla-, ahju- ja masinaküte tööstuses ja kaubanduses

Programmi struktuur:
Selle programmiga pakume kiirguspõletid ja pliidipõletid katelde ja masinate säästlikuks kütmiseks ning paljudeks eriülesanneteks. Nõuded sellistele küttesüsteemidele on mitmekesised ja erinevad. Seetõttu ei ole sageli võimalik kasutada erinevate rakenduste jaoks standardseadmeid. Seetõttu valmistatakse lisaks standardpõletitele soovi korral ka eripõletid ja eriseadmed, mis on sõltuvalt probleemist optimaalselt kohandatud töötingimustele, et tagada säästlik ja ratsionaalne kasutamine.

Tehnilised omadused:
Borrmann Brenner Berlin on nende põletisüsteemide jaoks välja töötanud moodulsüsteemi. Sõltuvalt nõuetest saab nendest seadmetest kujundada kütteseadme individuaalselt. Jet- ja pliidipõletid on valmistatud eri kujude ja kujundusega ning koosnevad üksikutest põletipeadest, mis on paigaldatud ühisele segistustorule. Toetustoru kuju ja seega ka põletisüsteemi üldkuju ning leekide nurgaasend on kohandatud vastavale põlemiskambrile ja katlakujule või köetavatele ahjudele.

Konstruktsiooni oluline eelis on see, et kogu põleti töötab keskse düüsiga, mis on paigutatud nii, et gaasi-õhk-segu tootmiseks vajalik esmane õhu sisselaskmine toimub väljaspool põlemiskambrit, nii et on tagatud täiuslik põlemine. Pöörake tähelepanu põleti joonistel toodud sisestuspikkustele.
Näitame teile näiteid ring-, ovaal- ja rivipõletitest.
Kõik põletid on suure võimsusega ka väikeste mõõtmete juures, on tundmatud tõmbetuule või vibratsiooni suhtes ja on töökindlad ka karmi ehitusplatsi tingimustes.
Lisaks standardseadmete valmistamisele oleme võimelised projekteerima põletid ka teie spetsiifiliste vajaduste järgi, kusjuures me võtame vedeldatud gaasiga töötavate seadmete projekteerimise, planeerimise ja ehitamise enda peale. Meie pakkumisse võib kuuluda ka põletite juhtimine ja reguleerimine. Palun saatke meile oma andmed.


Reeglina on masinapõletid suure gaasivooluhulgaga seadmed, mis peavad ametlike määruste tõttu olema varustatud ohutusseadmetega vastavalt nende kasutusotstarbele ja otstarbele, et vältida ohtusid, mis võivad tuleneda põletamata väljuvast gaasist.

Seetõttu pakume oma põletid erinevates seadmevariantides, et neid saaks varustada vastavalt kasutusotstarbele ja ametiühingu suunistele, õnnetuste ennetamise eeskirjadele ja ADRile.

Nõustame teid hea meelega vajalike varustusvariantide valikul.

Veel uudiseid

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Me oleme professionaalsele kasutajale mõeldud veeldatud naftagaasi liitmike ja põletite täielik t...