Kataloog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Teie spetsialist sfääriliste liuglaagrite ja vardaotsade jaoks

Alates WSW asutamisest 1982. aastal oleme jätkuvalt arenenud. Tänaseks on ettevõte üks Euroopa suurimaid spetsialiseerunud tarnijaid, kes tegeleb keraamiliste liuglaagrite, vardaotsade, spetsiaalsete laagrite ja eriosade tootmisega. Tänu oma 40-aastasele kogemusele ja põhjalikule asjatundlikkusele teame, mis meie kliente liigutab. Seepärast ühendame oma tugevused ja pakume kasutusvalmis lahendusi ühest allikast kogu väärtusahela ulatuses - kohandatud mitmesuguste rakenduste jaoks, kõrgeima kvaliteedi ja õiglase hinnaga. Lisaks sellele oleme viimastel aastatel pidevalt laiendanud oma süsteemitegevust, nii et WSW on nüüd paljude erinevate tööstusharude tootjatele komplektsete koostude ja kohandatud toodete tarnija.

Olgu tegemist lahendustega masinaehitusele, autotööstusele või energiatootmisele - meie filosoofia on alati:


Efektiivne. Ohutu. Ökonoomne

Selle moto kohaselt toodab ja müüb WSW ainult kvaliteetseid tooteid vastuvõetava hinnaga. Meie kvaliteedistandardid on meie kaubamärgiks ja kindlalt ettevõttes juurdunud. See kajastub muu hulgas meie DIN 9001:2015-sertifitseeritud kvaliteedijuhtimissüsteemis. Kas siseriiklikes või rahvusvahelistes tootmisüksustes - WSW jaoks valmistatud tooted valmistatakse meie jooniste ja spetsifikatsioonide järgi ning meie pideva kontrolli all. Lisaks sellele valitakse tarnijad rangete kriteeriumide alusel ja neid auditeeritakse regulaarselt.

Eriti üha suureneva konkurentsi ja sellega kaasneva hinnaerosiooni ajal mõjutab hind mingil hetkel toote kvaliteeti. WSW pöörab siiski jätkuvalt suurimat tähelepanu kvaliteedile, et tagada oma klientidele ja toodetele võimalikult kõrge ohutustase, millele me oleme alati võinud loota. Seepärast on tuntud originaalvarustuse tootjad erinevatest tööstusharudest juba pikka aega kasutanud meie lahendusi, sest nad hindavad meie teenust, meie lahenduste püsivat kvaliteeti ja optimaalset hinna ja kvaliteedi suhet.