Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Eriti kompaktne ja täpne

Dunkermotoreni uus kõrge eraldusvõimega kodeerija kõrgeimate täpsusnõuete jaoks

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren toob MR 38 magnetkooderiga turule eriti kompaktse lahenduse täpsete positsioneerimisülesannete jaoks. Kodeerija, mille lahutusvõime on 1024 ppr kanalitel A ja B, on mõeldud keeruliste liikumisprofiilide katmiseks paljudes rakendustes.

Kolmandat, nn indeksisignaali, saab mõista kui liikumise võrdlusimpulssi. Seda saab kasutada ühendatud mootori absoluutse asukoha määramiseks ühe pöörde jooksul ja kanalite A ja B kaudu edastatavate signaalide usutavuse tagamiseks. See pakub kasutajale täiendavat kindlustunnet edastatavate andmete täpsuse osas.

Ühe mootoripöörde saab lahendada 4096 sammuga, mis võimaldab positsioone täpselt määrata ja läheneda millimeetri täpsusega. Koos 20 mA väljundvooluga on täpne andmeedastus tagatud ka pikkade kaablite vahemaade puhul. Lisaks on kõik kolm signaali saadaval ka inverteeritud kujul. Need diferentsiaalsed signaalid suurendavad väljundsignaali häirekindlust. Kodeerija toitepinge on 5 VDC (soovi korral ka 24 VDC).

Tänu eriti kompaktsele konstruktsioonile saab MR 38 kodeerija täielikult integreerida isegi Dunkermotoreni väikeste BLDC-mootorite seeria korpusesse. See tähendab, et signaale saab ühendada otse mootori pistikupesaga, mis võimaldab ühe kaabliga lahendust. Selline integreerimine ei vähenda mitte ainult terviklahenduse jaoks vajaliku materjali hulka, vaid säästab ka väärtuslikku ruumi rakendustes, kus paigaldusruum on piiratud.

Kasutaja jaoks on tulemuseks eriti õhuke, kuid samas võimas ajam, mis tagab teie rakenduse täpsete positsioneerimisnõuete täitmise.

Veel uudiseid

Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean n...

16.-18. aprillini 2024 Messe Frankfurtis, stendil A171.
Tänu nexofoxi programmeerimiskeskkonna MotionCode uuele versioonile on nutikate mootorite programmeerimine nüüd veelgi lihtsam ja detsentraliseeritud automaatikaarhitektuuridele ei ole enam mingeid piiranguid.

Laialdaselt kasutatav ja mitmekülgne - AMETEKi kaubamärgiks oleva Dunkermotoreni BG 75 harjadeta...

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren tõi SL 38 tooteperekonnaga turule uue suure jõudlusega lineaarmootorite seeria. Roostevabast terasest versioonina avaldab ServoLine 38 STL (Stainless Steel) muljet kõrgeima materjalikvaliteedi ja vastupidavusega