Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Roostevabast terasest toruliitmikud RK Rose+Kriegeri löögikindlate koormuste jaoks

Temperatuuri- ja korrosioonikindel

Torude stabiilseks ühendamiseks on klambrilised toruliitmikud odav ja äärmiselt paindlik alternatiiv keerukatele sisekonstruktsioonidele või keevitatud konstruktsioonidele. RK Rose+Krieger on välja töötanud Robust-klambrid raskete koormuste ja löögikindlate rakenduste jaoks. Need ülitugevad roostevabast terasest toruliitmikud on äärmiselt temperatuuri- ja korrosioonikindlad ning spetsiaalselt dünaamiliste koormuste jaoks loodud.


RK Rose+Kriegeri klammerdatavad toruliitmikud on alati ideaalne lahendus, kui komponendid tuleb ühendada jõuga ja püsivalt elastselt, kuid neid peab olema lihtne paigaldada ja eemaldada. Lisaks kergetele plastist ja täispuidust toruliitmikele pakub Mindenis asuv tootja ka roostevabast terasest toruliitmikke Robust Clamps, mis on mõeldud raskete koormuste ja löögikindlate rakenduste jaoks.



Kõrge tugevusega roostevabast terasest toruliitmikud

Temperatuuri- ja korrosioonikindlad Robust Clamps on eriti jäigad ja jäävad ka dünaamiliste koormuste korral suure tugevusega. Tänu elektrokeemilisele passiveerimisele - toruliitmikud elektropoleeritakse viimases etapis - on need vastupidavamad ja kergemini puhastatavad kui töötlemata roostevabast terasest valmistatud elemendid. Stabiilsed ja usaldusväärsed toruliitmikud sobivad ideaalselt nõudlikesse, korrosioonikindlatesse konstruktsioonidesse, näiteks välitingimustes, aga ka keemiatööstuse aparatuuri- ja rajatiste ehituses. Tänu oma erilisele konstruktsioonile, millel on sujuvad kontuuride üleminekud, väike pinnakaredus, suured pilud ja pimedate aukude konstruktsioonid, takistavad nad mustuse kogunemist ja on seetõttu ette nähtud ka toiduga seotud rakendusteks.



Kõrged kinnitusjõud suurte koormuste jaoks

Robust Clamps toruliitmike kõrged kinnitusjõud tagavad usaldusväärse ja elastse ühenduse ka dünaamiliste koormuste korral. Väliseid kuuskantpoldid saab hõlpsasti pingutada või lõdvendada tavaliste tööriistadega. Praegu on saadaval äärik- (FK), nurk- (W), põhi- (FS) ja ristklamber (K) seeria tüübid mõõtudega 12-40 mm.

Veel uudiseid

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.