Kataloog

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

26.03.2024 02:03

Ruum ei ole argument

Laagritehnoloogiate maailmas on tähelepanu keskpunktis uuenduslik lahendus: traatlaager.

Peamine erinevus tavalise kuullaagri ja traatlaagri vahel seisneb jooksurõngastes. Traatlaagri puhul ei veereta veeremielemente mitte tahkete korpusrõngaste, vaid karastatud traatide peal. Selle põhimõtte paindlikkus võimaldab vabamalt ja lihtsamalt projekteerida, et arendada paremaid tooteid.

Seetõttu pakuvad traatlaagrid mitmeid eeliseid, mida ei saa tähelepanuta jätta.

Põhimõtete võrdlus

Traditsioonilised veerelaagrid võivad sageli olla mahukad ja rasked ning võtavad konstruktsioonis tarbetult palju ruumi. Traatlaagrid seevastu on kompaktsed ja pakuvad ruumi kokkuhoidu nii väliselt kui ka sisemiselt teie komponentide jaoks. See on eriti kasulik selliste rakenduste puhul nagu robotid, kus iga sentimeeter loeb, või sisemiste kaablihülsside integreerimisel.

Seda saab muljetavaldavalt demonstreerida LER-tüüpi laagrielemendi näitel.

Pilt nr. 2
Konstruktsiooninäide 1: Franke traatlaagri tüüp LER koos otsevedamisega.
Kompaktne paigaldusruum võimaldab äärmiselt õhukese seinaga konstruktsioone. LER-laagrielement kompenseerib koormuse täielikult.


Pilt nr. 3:
Konstruktsiooninäide 2: LER-tüüpi traatlaager antenni pööramiseks mõeldud kerglaagri korpuses.
Väike ruumivajadus tänu otsesele integreerimisele korpusesse. Suur jäikus ja tundmatus vibratsioonide ja temperatuurimuutuste suhtes on täiendavad eelised.


Traatlaagrid kohanevad teie vajadustega

Traatlaagrite ainulaadne omadus on nende võime, et sisestatud jooksvad juhtmed võtavad vastu kõik koormused. See võimaldab vabalt valida ümbritseva konstruktsiooni materjali ja disaini. Alates terasest ja roostevabast terasest kuni alumiiniumi, plasti ja isegi 3D-trükitud materjalideni, kohanduvad traatlaagrid sujuvalt erinevatele nõuetele. Need ei paku mitte ainult kandevõimet ja jäikust, vaid võimaldavad ka õhukese seinaga geomeetriat piisava tugevusega, mis suurendab disaini vabadusastet.

Tulevikule mõeldes

Traatlaagrite puhul piisab sageli vaid teatavate komponentide, näiteks jooksuradade, veeremielementide ja puuride asendamisest, et laager oleks taas täielikult töökorras.

Eriti keerulise geomeetriaga või kvaliteetsetest materjalidest, näiteks roostevabast terasest, valmistatud keeruliste korpuseosade puhul näitavad sellised kapitaalremondid kiiresti oma eeliseid.

Isegi tavaliste pöörlemisrõngaste puhul võib traatlaagri asendamine säästa kuni 60% kulusid võrreldes uue komplektse laagri ostmisega.

Veel uudiseid

Franke GmbH asub Obere Bahnstraße's Aalenis alates 1954. aastast. Lähtudes ettevõtte asutaj...

Lihtne kasutada ja hea disain: Noor ettevõte Sachs Products peab neid omadusi oma käitlemissüstee...

Hispaania pakendimasinate tootja Mespack on paindlike pakendite spetsialist. Võrreldes j&a...

Väljakutsest saab edulugu: Pärast eelnevat koostööd mitme tarnijaga leidis Kronen GmbH lõpuks Fra...