Kataloog

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE tutvustab viimaseid tipphetki

14.-17. maini 2024 avab Amsterdamis toimuv Interclean näitus uksed maailma puhastus- ja hügieeniekspertidele. MAE, AMETEKi kaubamärk, osaleb tunnustatud puhastus- ja hügieenituru tarnijana eksponendina. Hallis 7, stendil 420, tutvustab MAE oma viimaseid uuendusi puhastusturu jaoks.

MAE puhureid on juba aastaid kasutatud puhastusseadmete-kuivatite imemisfunktsiooniks. Need summutavad suurepärase õhutõhususe, vaikse töö, suure kiiruse ning väga hea võimsuse, suuruse ja kaalu suhtega. Lisaks on kõik tooted varustatud uue ökodisaini direktiivi kohaselt klassi parima energiatõhususega ja valmistatud Euroopas.

Eriti uus kaheastmeline By-Pass Universal Blower BU 82, mis on saadaval vahelduv- ja alalisvoolu versioonina, on välja töötatud pesurite ainulaadsete jõudlusnõuete jaoks. Puhur pakub suurt tõhusust väikeses ja kompaktses konstruktsioonis. Tänu oma väikesele kaalule sobib see suurepäraselt mobiilsetesse seadmetesse ning avaldab muljet selliste lisaomadustega nagu pikendatud kasutusiga ja muud omadused, mis on kasulikud nende kasutamiseks pesuritest kuivatites.

Harjadeta puhurite ja mootorite valikus esitleb MAE uut BB 42 By-Passi: Kiire BLDC-puhur, millel on sisseehitatud kiiruse reguleerimine ja optimeeritud õhuvoolusüsteem. Lisaks sellele sobib see tänu kõrgele tõhususele suurepäraselt akutoitel töötavateks rakendusteks ja on pakendi suurusega võrreldes silmapaistva õhutõhususega.

Veel üks tipphetk on MAE 89 mootoriplatvorm, mis on saadaval nii By Pass kui ka Thru-Flow konfiguratsioonides vahelduv- ja alalisvoolu versioonina. See harjadeta puhur pakub suuremat tõhusust ja väiksemat mürataset ning sellel on vastupidav alumiiniumist korpus ja tiivik, mis tagab vastupidavuse ja optimaalse jõudluse. Pardal oleva ajami juhtimise ja suletud ahelaga kiiruse reguleerimise abil on see mitmekülgne lahendus erinevate puhastusseadmete jaoks.

Dunkermotoren, MAE sõsarettevõte ja samuti AMETEKi kaubamärk, on kaasnäitlejaks MAE stendil. Dunkermotoren on tuntud tööstusautomaatika ja automatiseeritud juhitavate sõidukite (AGV) valdkonnas ning pakub väärtuslikke kogemusi selliste rakenduste jaoks nagu autonoomsed ja sõidavad puhastusseadmed. BLDC-mootor BG 66 dPro koos NG 250 rummu käigukastiga on ideaalne sõidurajam puhastusrobotitele. Lahendus avaldab muljet kompaktse ja vastupidava konstruktsiooni, pika eluea ning on saadaval erinevates suurustes ja erineva radiaalse kandevõimega - kõik valmistatud Saksamaal.











Veel uudiseid

Dunkermotoren avaldab oma ajakirja Motion Journal uue numbri "mo"

22.03.2024 01:05

Eriti kompaktne ja täpne
Dunkermotoreni uus kõrge eraldusvõimega kodeerija kõrgeimate täpsusnõuete jaoks
16.-18. aprillini 2024 Messe Frankfurtis, stendil A171.
Tänu nexofoxi programmeerimiskeskkonna MotionCode uuele versioonile on nutikate mootorite programmeerimine nüüd veelgi lihtsam ja detsentraliseeritud automaatikaarhitektuuridele ei ole enam mingeid piiranguid.

Laialdaselt kasutatav ja mitmekülgne - AMETEKi kaubamärgiks oleva Dunkermotoreni BG 75 harjadeta...

AMETEKi kaubamärgiks olev Dunkermotoren tõi SL 38 tooteperekonnaga turule uue suure jõudlusega lineaarmootorite seeria. Roostevabast terasest versioonina avaldab ServoLine 38 STL (Stainless Steel) muljet kõrgeima materjalikvaliteedi ja vastupidavusega