Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger täiendab RK monitori kinnitussüsteemi

Kolm uut pööratavat monitorihoidikut maksimaalse paindlikkuse ja kasutajasõbralikkuse tagamiseks

Monitorid, puutepaneelid, ekraanid ja juhtimiskorpused on asendamatud elemendid kõikides tööstusvaldkondades ja liikuvates masinates. Neid ei pea mitte ainult paindlikult paigutama, vaid neid peab saama ka turvaliselt paigaldada - ja seda väga erinevatesse kohtadesse. Seetõttu laiendab RK Rose+Krieger oma RK monitorihoidikute süsteemi, mis on mõeldud ümmarguste või kandiliste torusüsteemidega ühendamiseks, kolme uue pöörleva mudeliga, mis on mõeldud paigaldamiseks tasastele pindadele.



Nagu olemasolev valik, pakuvad ka uued monitorihoidikud suurt paindlikkust lõppseadmete ühendusmõõtmete osas. Monitorid, juhtimiskorpused jne ühendatakse universaalsete ühendusavade, sisekeermega avade või valikuliselt RK-ühendusplaatide abil vastavalt VESA-standardile 50/75/100. Lisaks turvalisele kinnitamisele tasastele pindadele on kõigi kolme monitori kinnituse kandevõime 10 kg staatiliselt või 3 kg dünaamiliselt. Kolme uue mudeli kasutusvaldkonnad ulatuvad tööstuslikest töökohtadest ja konveierliinidel asuvatest ekraanidest kuni tööstuslike veokiteni jne.



Monitorkinnitus Console

Monitorkinnitusel Console on nelja ühendusauguga kandiline pinnakinnitus. Seda saab pinna küljel asuva pöördepunkti kaudu 15° tõkkepunkti abil 180° võrra keerata. Seadme ühenduspoolel on kuuliga reguleerimine, mis võimaldab 60° pööramist kõikides suundades ja vaba pöörlemist. Pärast paigaldamist saab nii kuulireguleerimise kui ka pöördepunkti kinnitada ilma tööriistadeta, kasutades kinnitushooba või tähtkäepidet. Lukustusmehhanism tagab, et monitori kinnituse külge kinnitatud seade püsib kindlalt paigal ka võnkumisest, vibratsioonist, löökidest jms põhjustatud dünaamiliste koormuste korral, nagu need, mis esinevad masinatel või põllul, lukustusmehhanism tagab, et monitori kinnituse külge kinnitatud seade püsib kindlalt paigal ka dünaamiliste koormuste korral, nagu need, mis esinevad masinatel või liikuva masina liikumisel.



Monitori kinnitus topeltkuulaga

Topeltkuulaga monitori kinnitus on mõlemal poolel 60° ümberpööratav ja vabalt pööratav. Iga kuuli reguleerimise saab kindlalt ja ilma tööriistadeta kinnitushoova abil kinnitada. Mõlemal küljel olev kuuliga reguleerimine pakub suurt paindlikkust ühendatud seadmete paigutamisel. Topeltkuulaga monitorkinnitusega pakub RK Rose+Krieger alternatiivi turul saadaolevatele väljakujunenud seeriatele.



Topeltkuulaga pöörlev monitorkinnitus

Kolmanda variandi puhul on 180° pöördepunkt keskel 15° kinnituspunktiga võrreldes monitorkinnituse topeltkuulaga. Ka siin saab asendit kindlalt fikseerida, kasutades kinnitushoobasid või tähtkäepidet. Tänu keskel asuvale pöördepunktile ja mõlemal küljel asuvatele topeltkuulidele pakub see monitori kinnitus maksimaalset paindlikkust kinnitatud seadmete reguleerimisel.

Veel uudiseid

Vastupidavad elektrilised balloonid sise- ja välitingimustes kasutamiseks
Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele