Kataloog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

05.06.2024 01:06

Ohutusrakenduste puhul: PROFIsafe pöörlev kodeerija

Uued PROFIsafe-koodrid, mis põhinevad Industrial Ethernet platvormil.


Industrial Ethernet muutub üha olulisemaks automaatikas ja eriti funktsionaalse ohutuse valdkonnas. Kübler on juba loonud PROFINET-kodeerija, mis põhineb spetsiaalselt välja töötatud modulaarsel ja suure jõudlusega Industrial Ethernet-kodeerimisplatvormil. Nüüd esitleb Kübler oma esimest turvalist Industrial Ethernet-kooderit: SIL3/PLe sertifitseeritud Sendix S58 PROFIsafe.

Teie eelised

Turvaline positsioon kuni 27-bitise TMR-iga
Sõltumatu mittesaturvaline positsioon kuni 36-bitise TMR-iga
Viimased profiiliversioonid PROFINET v2.4.1, kodeerimisprofiil V 4.2, PROFIsafe profiil v2.6.1, PROFIdrive profiil v4.2
Lihtne kasutuselevõtmine PROFISafe/PROFINET standardtelegrammide kaudu
Järgmise sammuna uue kodeerija perekonna laiendamisel esitab Kübler uue SIL3-sertifitseeritud Sendix S58 PROFIsafe kodeerija. Kodeerija edastab kuni 15 bitti ohutut või kuni 24 bitti mittesäästvat teavet, samuti täielikult redundantset 12 bitti ohutut multiturn-teavet. Tänu platvormiarhitektuurile on see teostatud täpselt samasuguse konstruktsiooniga nagu F58 PROFINET-kooder. Sendix S58 PROFIsafe on varustatud uusimate profiilidega (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profiil v2.6, PROFIdrive profiil v4.2, ENCODER profiil v4.2,).
Kodeerija vastab kodeerimisklassile 4 ja edastab saadud mõõte- ja diagnostikaandmed standardsete ohutustelegrammide 36/37 kaudu. Tänu integreeritud veebiserverile on uus Sendix S58 100% tulevikukindel. Kübleri kaubamärk Sendix on alati tähistanud maksimaalset vastupidavust ja usaldusväärsust. Tänu Safety-LockTM -konstruktsiooniga vastupidavale laagrikonstruktsioonile ja kõrgele kaitseastmele kuni IP67 sobivad uued PROFIsafe-koodrid peaaegu igasse rakendusse.

Platvormi kontseptsioon funktsionaalse ohutuse valdkonnas pakub erilisi eeliseid
S58 mitmepöördelised kodeerijad on varustatud mitmepöördeliste käikudega. Tänu uuele disainile, millel puudub klassikaline välibussi kate, on uued kodeerijad ruumi säästvad ja seega ideaalsed ka kõige kitsamates paigaldusruumides, samuti on võimalik realiseerida kliendi erinõudeid nii püsivara kui ka riistvara osas: alates spetsiaalsetest vaikekonfiguratsioonidest, lisatelegrammidest, kinnitustest (Ex 2/22), pinnakaitsest äärmuslike nõuete puhul kuni lisafunktsioonideni.

Kübleri jaoks on "tulevikuvõimelisus" selle uue Industrial Etherneti platvormi eriline omadus. Uued püsivara versioonid saab paigaldada otse uuenduse kaudu. See toimub kiiresti ja lihtsalt kodeerija integreeritud veebiserveri kaudu. See annab kasutajatele võimaluse vastata tulevastele rakendusnõuetele. Seda omadust täiendab uusimate/uuimate protokollide kasutamine, mis pakub oluliselt rohkem funktsioone.

Rakendused

Üldine masinaehitus, laologistika, teatritööstus, kraanad, sadamakraanad, intralogistika - AGV-d, virnastuskraanad, konveieritehnika, tõstukid/käärilauad, robootika, laevandus.

Veel uudiseid




Messil All About Automation Düsseldorf Esindab:

Fritz K&uuml...




MessiAll About Automation Chemnitz Esindab:

Fritz Kübler Gm...


Suvi on täies hoos ja sellega kaasneb rida põnevaid messi ja üritusi, mida te ei tohiks vah...

Tööstusliku Etherneti usaldusväärne ülekanne on nüüd võimalik ka 85 mm suuruses.

Küb...

Kontaktivaba asukohamõõtmine, mis sobib kõige karmimatesse keskkondadesse.

18.06.2024 01:05

Kalleandurid


Täpne ja usaldusväärne mõõtmine - sobib kasutamiseks kõige karmimates keskkonnating...