Kataloog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Väga autonoomne kombineeritud puurimine, freesimine ja saagimine väikese ja keskmise suurusega terase töötlemiseks

Tutvustame Voortman V623, tipptasemel puurimis-, freesimis- ja saagimismasinat, mis on mõeldud pidevaks mehitamata tööks.

V623 suudab töödelda väga erinevaid profiile ja toota neid tõhusalt loogilise väljundjärjestuse abil, mis maksimeerib risttranspordi kasutamist. V623 eristub oma uuendusliku haardevankri poolest.
See omadus kõrvaldab praktiliselt kõik kinnituspiirangud ja võimaldab peaaegu iga profiili automaatset laadimist ilma operaatori sekkumiseta või isegi ilma täiendavate külge keevitatud ajutiste haaratsikinnitustega. Meie täiustatud VACAM juhtimistarkvaraga varustatud V623 aitab masinaoperaatoril saavutada maksimaalset tõhusust. Tarkvara tagab täieliku nähtavuse kõigi pufferite kohta nii ette- ja väljapoole kui ka lühikese toote eemaldamise ajal, võimaldades kogu protsessi sujuvat juhtimist.


Tõhusadtööriistavahetused

Keskne vahetusalus mahutab kuni 42 tööriista, mis võimaldab sujuvat tööriistavahetust kolme puurimisüksuse jaoks ja tagab tõhusa töö. Uute tööriistade lisamine on lihtne. Vahetaja koos pneumaatilise tööriistakäitlusega võimaldab katkematut tootmist minimaalse jälgimisega.

See lihtsustab tööriistade transportimist vahetaja juurest puurspindli tööriistakäitlusse ja telgede vahel automaatseks vahetuseks, suurendades süsteemi tõhusust pikema mehitamata tootmise puhul.

UUS Innovaatiline haarats

V623 võimaldab toota peaaegu iga profiili kuni 300 x 300 mm võrratu tõhususega. Selle uuenduslik haardevanker pakub piiramatut profiili kinnipidamist ja võimaldab automaatset laadimist ilma operaatori sekkumiseta. Haardesangad kinnitavad materjali väljastpoolt, kusjuures hüdrosilinder reguleerib kinnitusjõudu, et kaitsta tundlikke profiile. Pneumaatiline andur tuvastab materjali ja võimaldab haaratsivankril läheneda profiilidele kiirusega 60 m/min, et tagada kiire ja sujuv tootmisprotsess.

Veel uudiseid

Voortman Fabricator, tõeliselt murranguline innovatsioon, mis võttis terasetö&...