Kataloog

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

25.06.2024 01:06

GEDA kahekordne võimsus Reykjaviki uue haigla jaoks

Kaks GEDA 3700 Z/ZP toetavad uue riikliku haigla ehitamist

Islandil ehitatakse ülimoodsat uut riiklikku haiglat ja GEDA osaleb ehitustöödel oma seadmetega. Baieri tööstus- ja ehitustõstukitootja aitab praegu kahe GEDA 3700 Z/ZP transpordiplatvormiga raskete materjalide ja ehitusplatsi tööliste transportimisel.

Islandi pealinnas Reykjavíkis ehitatakse praegu uut ja ülimoodsat haiglat - "Uus riiklik haigla". Uus haigla on projekteeritud kaasaegseks ja tõhusaks tööks.

Seda võib näha näiteks laborikeskuse plaanides, mis on spetsiaalse pneumaatilise torusüsteemi kaudu teiste osakondadega ühendatud ja saab seega proove ja analüüse kiiresti ja tõhusalt vajalikku kohta saata.

Teine haigla eripära on operatsioonisaalid, mida saab kasutada kuni teatud maavärinatugevuseni. Viimastel kuudel on Islandil olnud üha rohkem maavärinaid ja need ei tohiks haigla tegevust (enam) mõjutada.

Lisaks uuele riiklikule haiglale rajatakse ka hotell patsientide jaoks, mis koosneb 75 toast neljal korrusel. Üksik-, pere- ja puuetega inimestele sobivad toad on ühendatud kõigi haigla peamiste operatsiooniüksustega ning hoones on restoran ja päikeseterrass. Reykjaviki uus haigla saab kindlasti olema eriline hoone ja GEDA on osa sellest erakordsest projektist.


GEDA 3700 Z/ZP

Alates oktoobrist 2023 on GEDA 3700 Z/ZP kaasatud Reykjavíki uue haigla ehitustöödesse. Teine transpordiplatvorm on praegu GEDAs valmimas ja see tarnitakse mais, et toetada ehitustöid vastavalt kokkuleppele. Mõlemat transpordiplatvormi kasutatakse personali ja suurte raskete materjalide vedamiseks uue riikliku haigla ehitamise ajal, mis kestab vähemalt viis aastat. Samuti aitavad need kaasa fassaadi erinevate klaaselementide paigaldamisele ja transpordile.
GEDA ja tema Islandi partner Hoist Vinnulyftur töötasid koos kliendiga välja spetsiaalse, kitsa masti kinnituse, et peaaegu kõiki fassaadielemente saaks lõplikult paigaldada. See väljakutse sai võimalikuks tänu GEDA enda konstrueerimisosakonna kiirele arendustööle ja GEDA Centrali tööriistade, näiteks Installation Designer'i abil.

Selle ehitusplatsi eripäraks on täielikult kokkupandavad patsiendiruumid, mis tuuakse õigesse kohta GEDA 3700 Z/ZP abil.
Väljakutse, millega C-platvormiga transpordiplatvorm tänu oma 3200 kg kandevõimele ja mõõtmetele 2,9 m x 4 m saab hõlpsasti hakkama. Platvormi suurus ja kandevõime varieerub sõltuvalt mudelist, kuid maksimaalne kandevõime on 3700 kg. Nii töötajad kui ka materjalid ja tööriistad tõstetakse 30 meetri kõrgusele. Transpordiplatvormi maksimaalne võimalik transpordikõrgus on 200 m, kusjuures tõstekiiruseks on 36 m/min materjali režiimis ja 12 m/min inimeste režiimis. 30 m veokõrgusel liigub seade 6 korrusele, mis on varustatud kahekordsete mugavuspõranda ustega, et võimaldada turvalist juurdepääsu hoonesse.



Üheksa aastat GEDA & Hoist Vinnulyftur

GEDA ja Hoist Vinnulyftur on teinud koostööd Islandi projektides alates 2015. aastast. Alates 2017. aastast on ettevõte ka ametlik GEDA edasimüüja ja vastutab meie toodete levitamise eest Islandil. Riigi suuruse tõttu on Hoist Vinnulyftur ainus GEDA edasimüüja Islandil. Koostöö toimib väga hästi tänu isiklikule kontaktile ja GEDA koolitusprogrammidele, millest mõned on kliendispetsiifilised, ning on toonud mõlemale ettevõttele kaasa edukaid projekte. Selline lähenemine on GEDA jaoks väga oluline, sest tööstus- ja ehitustõstukite tootja pakub oma klientidele kõikehõlmavat hoolduspaketti alates tootest kuni teeninduseni. Selle raames külastasid septembris 2023 Hoist Vinnulyfturi tegevdirektor ja tehniline direktor GEDAt, et saada koolitust paigaldatud GEDA 3700 Z/ZP-l.

Veel uudiseid

Mitmed GEDA seadmed toetavad Norra pealinna raekoja renoveerimistöid


Norra pea...

GEDA SH1000 US tegevuses New Orleans'i sadamas


asbach-Bäumenheimi GEDA GmbH jaoks startis 2024. aasta firmajooksul 18 osalejat Saksa...

GEDA Multilift P22 Premium abimeheks Inglismaa suuruselt teises linnas
Mitmed GEDA seadmed aitavad valmis ehitada eksklusiivseid kortereid uues Praha hoonekompleksis.

15.03.2024 01:05

AEG UUE PEATÜKI JAOKS
GEDA Centrali uus peatükk on alanud