Kataloog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Puhas kogemus - Arnd Gollan liitub Heimerle + Meule meeskonnaga

Arnd Gollan asus 1. aprillil 2024 tööle Pforzheimis asuva Heimerle + Meule GmbH rahvusvahelise äriarenduse direktori ametikohale.

Arnd Gollan asus 1. aprillil 2024 tööle Pforzheimis asuva Heimerle + Meule GmbH rahvusvahelise äriarenduse direktori ametikohale. Muljetavaldava 30-aastase kogemusega väärismetallide valdkonnas toob ta kaasa põhjalikud teadmised ja hulgaliselt edukaid projekte.

Tema saabumine on ettevõtte jaoks oluline samm, kuna ta kasutab oma teadmisi uute ärivaldkondade arendamiseks ja rahvusvahelise kasvu edendamiseks. Enne Heimerle + Meule'ile asumist töötas Arnd Gollan sellistes tuntud ettevõtetes nagu Agosi, Umicore ja Degussa. Ta mängis võtmerolli uute turgude avamisel ja tootmisüksuste loomisel välismaal.

Tema pühendumust ja teadmisi rahvusvahelises äritegevuses tõestab eelkõige tema töö Agosi ja Umicore'i heaks Tais ja Hiinas, kus ta oli oluline rafineerimistehase rajamisel. Kanadas algatas Arnd Gollan Agosi jaoks kohaliku väärismetallitootmisüksuse eduka ülevõtmise, luues sellega esimese jalajälje Põhja-Ameerikas. Arnd Gollan juhtis Pforzheimis äsja asutatud Degussa hulgimüügi divisjoni tööstuslike väärismetallide tegevuse arendamist ja uuendamist.

See kogemus on andnud talle põhjaliku arusaamise väärismetallide äritegevuse keerulistest nõuetest ja teinud temast nõutud eksperdi selles valdkonnas. Heimerle + Meule's kasutab Arnd Gollan oma ulatuslikke ühinemis- ja ülevõtmiskogemusi tööstusliku ringlussevõtu osakonna laiendamiseks. Tema peamiseks ülesandeks on uute ärivaldkondade kindlaksmääramine ja aktiivne osalemine strateegilise juhtimise projektides.

Tema eesmärk on jätkata ettevõtte positsioneerimist juhtiva pakkujana rahvusvahelisel väärismetalliturul ja edendada jätkusuutlikku kasvu. Arnd Gollani kogemuste ning innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse edendamise kohustuse abil on Heimerle + Meule'il ees paljutõotav tulevik. Tema nimetamine rahvusvahelise äriarenduse direktoriks rõhutab ettevõtte pühendumust tipptasemele ja kasvule globaalses mastaabis.

Veel uudiseid



Ootame teid ZVO pinnapäevadel Leipzigis Stend 22

Ootame teid INVESTi messil kohtuma

stuttgartis

26.-27. aprillil 2024

S...

11.01.2024 01:05

FilaPrintM 3D lauaarvuti
Heimerle + Meule on Eldy Plus® materjale turul väga edukalt müünud juba üle nelja aasta. Seni sai neid pakkuda ainult rahulolevatele klientidele freesimismaterjalina. Kuid see muutub nüüd uue FilaPrintM printeriga!

Ootame teid Blechexpo 2023 messile.

07. - 10. novembril 2023,

Landesmess...