Kataloog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY alates GMÖHLING Tranportgeräte

KABINIKÄRU
ANODISEERITUD ALUMIINIUMIST

Gmöhlingi kappkäru on mitmekülgne universaal, mis on end tõestanud paljudes rakendustes. Haiglates ja hooldekodudes üle kogu maailma kasutatakse seda määrdunud ja värske pesu transpordi- ja hoiuvankrina ning toidutranspordivankrina. Samuti kasutatakse kappkäru steriliseeritud materjalide transportimiseks ja operatsioonitoa käruna.

Kasutusvaldkond on äärmiselt mitmekesine: kas majasiseseks tööriistakäruks, teatri-, ooperi-, filmi- ja näiteringi riietekäruks, liikuvaks kontoriks või kasutamiseks koolides ja avalikes asutustes.

Tõeline universaal - läbimõeldud kuni kõige väiksemate detailideni.

Riiulivankrid
alumiiniumist

Kas tellimuste komplekteerimiseks e-kaubanduses, tööstuses, töökodades või tervishoiusektoris - Gmöhlingi riiulivankrid tagavad alati tõhusa töökorralduse. Need on hädavajalikud usaldusväärseks transpordiks, osade ajutiseks ladustamiseks ja tellimustega seotud väljastamiseks või portsjoniteks konveieril.

Tänu oma selgele disainile ja kiirele kättesaadavusele vähendavad need oluliselt seadistamis- ja liikumisaega.

Optimeeritud kasutamiseks koos lahtiste laokastidega, on meie riiulivagunid paljude ettevõtete protsesside oluline osa ja parandavad oluliselt sisemist töövoogu. Hoolimata oma väikesest kaalust iseloomustab kärusid äärmine stabiilsus.

Veel uudiseid

GMÖHLING: Avastage meie uusimaid tooteid ja lahendusi, vahetage ideid meie meeskonnaga ja tutvuge tööstuse viimaste suundumustega - ootame teid sinna!

Meil on hea meel teatada teile, et oleme alates 01.03.2024 vähendanud valitud toodete, na...

Oleme aastakümneid lahendanud teie logistika- ja transpordivajadusi.

Gmöhlingi lo...

Et vältida müra sisestamise ajal, on meie prügikasti sisestatud heli neelav vaht.

"Over The Dusty Moon Challenge" - me toetasime MoonAixperts'i
Hiljuti toetasime Gmöhlin...

Ettevõte Gmöhling GmbH tähistab sel aastal oma 80. aastapäeva. Walter Gmöhling ei jäta uhkes 98-aastases eas ikka veel kasutamata võimalust tulla ettevõtte peakontorisse Fürth-Stadelnis ja anda oma ideid. "Et töökohad oleksid ka tulevikus kindlustatud, olen panustanud kogu vara sihtasutusse!"