Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger teenindab oma LD-seeriaga laia kasutusvaldkonda

Vastupidavad elektrilised balloonid sise- ja välitingimustes kasutamiseks

Elektrisilindreid saab väga lihtsalt ja täpselt ning suure kordustäpsusega positsioneerida. Lineaarkäigukettaid ei kasutata mitte ainult siseruumides, vaid üha enam ka välitingimustes. Lahenduste pakkuja RK Rose+Krieger on seda suundumust ära tundnud. Oma LD-seeriaga pakub ta elektrisilindreid, mis sobivad nii sise- kui ka välitingimustes kasutamiseks.



RK Rose+Krieger pakub laia valikut elektrisilindreid, alates lihtsatest, väga hea hinna ja jõudluse suhtega lühikejoonelistest silindritest kuni raskete lineaarsilindriteni. LD-seeria vastupidavad komponendid on mõeldud nii tööstuslikuks kasutamiseks siseruumides kui ka välistingimustes, näiteks põllumajanduses või liikurmasinate jaoks.



Elektrisilindrid on tänu trapetsiaalsele spindliajamile iselukustuvad lineaarsed ajamid. See tähendab, et elektrisilindri paigalhoidmiseks ei ole vaja anda energiat. Elektrisilindrite teine eelis on nende vähene hooldus ja lekkevaba töö, kuna nad ei vaja hüdraulilisi vedelikke ega suruõhku. LD-seeria pakub ka mitmeid positiivseid omadusi. Näiteks on selle silindrid tänu spetsiaalsele tihendile konstrueeritud kaitseklassile IP69K (staatiline). See tähendab, et neid saab hõlpsasti puhastada ka kõrgsurve aurupuhastiga. Neil on ka arvukalt elektroonilisi funktsioone. Muuhulgas saab reguleerida nende lööki ja kiirust. Ajamid saab mugavalt valida ja konfigureerida veebipõhise tööriista abil.



LD-seeria: Kompaktne, vastupidav ja võimas

Elektrisilinder LD75 on spetsiaalselt loodud kasutamiseks ekstreemsetes tingimustes, näiteks põllumajandusmasinates, maastikusõidukites, kommunaalmasinates ja avamererakendustes. Keskkonnatemperatuurid -40 kuni 85 °C on elektrisilindrile sama rasked kui ehitusmasinate tugev vibratsioon. Tänu kõrgele kaitseklassile IP69K (staatiline) peab korpus isegi kõrgsurvepuhasti/ aurupuhasti joale probleemideta vastu. LD75 on saadaval kuni 750 N maksimaalse tõmbe- ja survejõu ning kuni 130 mm maksimaalse astmevaba hoo puhul, mille liikumiskiirus on kuni 50 mm/s.



LD1000 lineaarajam on uusima põlvkonna hooldusvaba suure jõudlusega ajam, mis on saadaval kahes variandis kaitseklassiga IP69K (staatiline). LD1000C mudelivariandis (koos kontrolleriga) on korpusesse täielikult integreeritud, uuendatav kontroller ja see sobib muu hulgas mitme ajami sünkroonkäitumiseks. Identne mudel LD1000E on kontrolleri asemel varustatud piirlülititega. LD1000 on saadaval kuni 1000 mm pikkuse töömahu ja 10 000 N maksimaalse jõu korral kiirusel kuni 156 mm/s. See tagab ohutu kasutamise nii külmades kui ka kuumades tingimustes vahemikus -20 kuni +65 °C.

Veel uudiseid

Kolm uut pööratavat monitorihoidikut maksimaalse paindlikkuse ja kasutajasõbralikkuse tagamiseks
Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele