Kataloog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Värske hingamine Ülem-Austria andurispetsialisti E+E Elektronik juhtkonnas.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Alates 1. juulist 2024 on Engerwitzdorfis asuva andurite tootja E+E Elektronik uus juhtkond. Wolfgang Pucher on asunud ametisse tehnilise tegevdirektori ametikohale. Min Kim võttis 2024. aasta mais üle vastutuse turundusdivisjoni eest. See uus ametissenimetamine tugevdab ettevõtte juhtkonda ja annab uut hoogu edasiseks arenguks.

Uus turundusjuhtkond: Min Kim

Min Kimil on 23-aastane töökogemus, sealhulgas 15 aastat erinevatel rahvusvahelistel juhtivatel ametikohtadel. 52-aastane noormees õppis Saksamaal majandust ja ärijuhtimist ning omandas oma esialgsed teadmised Robert Bosch Groupi juures eelkõige Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas. Tema portfell ulatub ka ülemaailmsest müügijuhtimisest kuni omandatud ettevõtete integreerimiseni. Alates 1. maist 2024 vastutab Kim E+E Elektronik'i turudivisjoni eest.

Selles rollis vastutab ta müügi ja turunduse, tootejuhtimise, ostu ja logistika, personali ning kõigi seitsme tütarettevõtte eest. Uus tegevdirektor tehnoloogia: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher asus 1. juulil 2024 E+E Elektronik'i tehnoloogia divisjoni juhtima. Tema vastutusala hõlmab arendustegevust, tootmist, kvaliteedijuhtimist, kalibreerimislaboratooriumi, IT ja tehnilist infrastruktuuri. Wolfgang Pucher on õppinud masinaehitustehnikat ja kaitsnud doktorikraadi mõõtmistehnika alal Grazi Tehnikaülikoolis. 1997. aastal asus 61-aastane dr Johannes Heidenhain GmbH-sse tööle, kus ta töötas mitmetel juhtivatel ametikohtadel mõõteseadmete ja täppismasinate arendamisel.

Arendusjuhina on tal aastatepikkune kogemus arenduse, tootmise, montaaži, kvaliteedijuhtimise ja turunduse valdkonnas. Topeltteadmised tulevase arengu jaoks

Min Kim ja Wolfgang Pucher on kaks äärmiselt kogenud juhti. nende teadmised oma valdkonnas aitavad kaasa E+E Elektronik'i arendamisele tunnustatud ja usaldusväärsest ettevõttest uuendusmeelsete tehnoloogiatega ülemaailmseks innovaatiliseks turuliidriks. Koos arendatakse uusi turuvõimalusi ja laiendatakse kliendibaasi. Lisaks sellele on päevakorras arendus- ja tootmisprotsesside optimeerimine ning uuenduslike lahenduste edendamine.

Veel uudiseid

Sukelduge "rohelisse tsooni" ja avastage oma potentsiaal: moodsate anduritega tõhusama homse päeva jaoks

CDS201, HTS201 ja TES201 kolmikuga toob Austria andurispetsialist E+E Elektronik turule uue p&oti...

Uue HTS801-ga toob E+E Elektronik turule oma seni kõige võimsama niiskuse- ja temperatuurianduri...

Digitaalne sensormoodul kuluefektiivseks niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks

Austria a...

alates 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hall 3, stend F31 - F32

...

Austria andurite tootja E+E Elektronik laiendab oma digitaalsete andurite portfelli kahe uue toot...