Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf parandab bioprotsesside jälgimist ja analüüsi BioNsight pilvetarkvara turuletoomisega

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitilised protsessiparameetrid mõjutavad rakkude kasvu, toote saagist ja kriitilisi kvaliteediomadusi, lühidalt öeldes, et kiiresti arendada edukaid protsesse. Bioprotsessi andmed, mis on saadud erinevate protsesside käigus ja mida genereerivad mitmesugused inline-andurid ja välised analüsaatorid, on nagu üksikud pusletükid. Eppendorf toob turule BioNsight cloud, uue pilvepõhise tarkvaralahenduse bioprotsesside jälgimiseks ja analüüsimiseks.
See lihtsustab bioprotsessiandmete koondamist ja analüüsimist ühes keskses kohas, aidates lahendada seda puslet ja saada andmetest teadmisi.

BioNsight cloud on täielikult integreeritud Eppendorfi bioprotsessi juhtimistarkvarasse DASware® control 6. See võimaldab automaatset andmete edastamist DASware control 6-st pilve reaalajas.

Samuti on võimalik laadida üles offline-andmeid välistest analüüsiseadmetest, andmeid varasematest jooksudest ja protsessiandmeid teiste ettevõtete bioprotsessi kontrolleritest. analüüsida ja kasutada andmeid: Andmeid saab kontekstualiseerida, et saada veelgi sügavamaid teadmisi:Erinevate sõitude andmeid saab hõlpsasti sünkroniseerida ja võrrelda, mis lihtsustab mustrite tuvastamist sõitude ja skaalade lõikes, kiirendades arendusprotsessi ja tagades järjepideva kvaliteedi ja protsessi tulemuslikkuse.
Kaugseire: BioNsight cloud võimaldab DASware control 6 bioprotsessi juhtimistarkvara abil juhitavate bioprotsesside kaugseiret.
See tähendab, et kasutajad teavad alati, kuidas nende bioprotsessi käigud toimivad, ja saavad kiiremini teha õigeid otsuseid, kui protsess on veel käimas. Lihtsustatud juurdepääs andmetele ja koostöö: BioNsight'i pilves olevatele bioprotsessiandmetele on juurdepääs kõikjal ja igaüks, keda omanik selleks volitab. BioNsight cloud on välja töötatud, keskendudes kõrgeimatele andmeturbestandarditele.

See on majutatud ja ehitatud Microsoft® Azure'i tehnoloogial, mis annab kasutajale kindluse, et andmed on hästi kaitstud, kuid siiski kättesaadavad. Jill Perez, Solugen'i teadlane, USA, hindas toodet selle väljatöötamise ajal ja selgitab selle eeliseid: "BioNsight cloudi võime salvestada andmeid igast fermentatsioonijooksust on osutunud hindamatuks, mis võimaldab hõlpsasti võrrelda kõiki bioreaktori andmeid . Selle veebipõhine funktsionaalsus võimaldab jooksude vaatamist reaalajas, mis on kättesaadav ka mobiilseadmetes. Lisaks lihtsustab graafikafunktsioon andmete visualiseerimist, muutes varasemate ja praeguste käikude võrdlemise vaevata."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Veel uudiseid

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...

Laborid sõltuvad oma suure läbilaskevõimega protsessides kasutatavate plaatide suurest jõudlusest...