Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma uut, kaasaegset 96-kanalilist vedelikukäitlussüsteemi:

epMotion® 96 Flex.

Seadme otsene liigitamine: Uus epMotion® 96 Flex paigutub käsitsi hoitavate elektrooniliste pipettide ja täisautomaatsete pipettimissüsteemide vahele. Seega pakub see oluliselt suuremat tõhusust ja võimaldab suuremat läbilaskevõimet võrreldes käsitsi pipeteerimisega. Samuti pakub see kuluefektiivset alternatiivi täisautomaatsetele vedelikukäitlussüsteemidele, võttes samas vähem ruumi laboripingil. Tänu kompaktsele suurusele ja mõistlikult paigutatud tööelementidele saab seadet kasutada ka steriilsetel tööpinkidel.

EpMotion® 96 Flexi doseerimispead on kiiresti ja ilma tööriistadeta vahetatavad, võimaldades hõlpsasti kohanduda erinevate mahuvaldkondadega. Selle süsteemi jaoks on turuletulekul saadaval kaks doseerimispead, mis katavad mahtude vahemikud 0,5 kuni 300 μl ja 5 kuni 1000 μl.

EpMotion® 96 Flex pakub puuteekraani koos intuitiivse kasutustarkvaraga, mis tagab kasutajasõbraliku ja täpse käsitsemise.

Uue standardi ISO 23783-2 kohaselt kalibreeritud epMotion® 96 Flex pakub suurepärast pipettimise täpsust ja täpsust.

Lisaks manuaalsetes töövoogudes kasutamisele on see süsteem väärtuslikuks täienduseks suurtele automatiseeritud süsteemidele. Söötja rollis saab seda kasutada plaatide ettevalmistamiseks edasiseks automatiseeritud töötlemiseks.

Mitmekülgne epMotion® 96 Flex täiendab nii manuaalseid kui ka automatiseeritud töövooge ja sobib sujuvalt mitmesugustesse rakendustesse, alates molekulaarbioloogiast kuni rakukultuurini.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/ https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...

Laborid sõltuvad oma suure läbilaskevõimega protsessides kasutatavate plaatide suurest jõudlusest...