Kataloog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH kohta

Võimsad tööstuslikud imusüsteemid igaks otstarbeks
Võimas imemine ja usaldusväärsus nõudmisel: DEBUSi imusüsteemid eemaldavad peaaegu kõiki materjale, sealhulgas vedelikke ja põlevat tolmu.

DEBUSi imusüsteemid: Parema ohutuse ja tõhususe tagamiseks
Parandage puhtust ja ohutust töökohal. Optimeerige tööprotsesse ja vähendage tootmiskulusid: DEBUSi tööstuslike vaakumseadmete ja imesüsteemidega.

DEBUS on spetsialiseerunud tööstuslike vaakumseadmete ja imusüsteemide tootmisele, mis võtavad usaldusväärselt üles peaaegu kõik materjalid. Olgu see siis väga kuum, väga külm, mürgine, vedel või kleepuv: DEBUSi tooted aitavad teil tootmisjäätmeid ohutult ja keskkonnasõbralikult kõrvaldada.

Nutikad lahendused individuaalsetele nõudmistele
DEBUSe abil olete kaasaegsete tootmissüsteemide erinõuetele ideaalselt varustatud. Meie imusüsteeme saab integreerida ka otse tootmisprotsessidesse, näiteks toorikute puhastamiseks enne edasist töötlemist. Nii säästate aega ja parandate tööprotsesside tõhusust.

Umbes 150 tüüpi seadmetega pakume teile mitmekülgset valikut imemissüsteeme, samuti suuri, suruõhu- ja elektrilisi vaakumseadmeid, mis on kohandatud erinevate töövaldkondade individuaalsetele nõuetele. Sõltuvalt teie vajadustest leiate meilt sobiva toote imemiseks, olgu see siis liikuvaks või statsionaarseks kasutamiseks. Ja loomulikult valmistame ka individuaalseid imisüsteeme, et need vastaksid täielikult teie soovidele. Olgu see siis toiduainetööstusele, elektri- ja elektroonikatööstusele või autotööstusele, aga ka mis tahes muule sektorile: Me DEBUSis teame, mis on oluline!

Suurem tõhusus tänu ohutusele
Sõltumata DEBUSe tootest, teete te veel ühe valiku: Kui valite DEBUSe, siis teete alati otsuse suurema puhtuse ja ohutuse kasuks töökohal. Meie imesüsteemid võimaldavad teil vähendada töötajate tervisega seotud töölt puudumisi ja tootmisviivitusi, mis on tingitud määrdunud masinatest. Nii tähendab DEBUS teie jaoks ka suuremat tõhusust ja väiksemaid kulusid.

Hamburgi ettevõte BaumHoch2 kasutab DEBUSi suruõhu vaakumit mullatöödel,...

Elektriline tolmuimeja DES-120-11-REC-AS kuiva tolmu ja kuiva tolmu imemiseks