Kataloog

HME - Technologies GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Nano rauaoksiidipulber (HE-O-011, 1309-37-1) firmalt HME - Technologies GmbH

Toote päring  

Spetsifikatsioonid:

  • APS(nm): 50*200
  • Puhtus (%): >99,99
  • Spetsiifiline pindala (m2/g): 145-245
  • Mahutihedus (g/cm3): 1.4-3.8
  • Tihedus (g/cm3): 4.2
  • Kristalliline vorm: plaatiline
  • Värvus: punane

Märkus: vastavalt kasutaja nõuetele nano osakeste saame pakkuda erineva suurusega tooteid.

Toote jõudlus:

A-Fe2O3 nanostruktuur gaasianduri, katalüüsi, magnetilise salvestamise ja biomeditsiini valdkondades on laiad rakendusväljavaated. Tänu a-Fe2O3 nanomaterjali omadustele ja struktuurivormile on seetõttu otseselt seotud sellega, kuidas saada a-Fe2O3 toote morfoloogiline struktuur kontrollitavaks, on alati inimeste tähelepanu keskmes. Praegu on paljud teadlased span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3 nagu naatriumõli ja morfoloogia, kasutades hüdrotermilise on saanud mitmeid spindli, nagu Sphere, kuup, baar, vöö ja lineaarne a-Fe2O3 nanomaterjalid, Tänu eespool nimetatud meetodi toote struktuuri ja tihe vastuseks kehtestada süsteemi erinevate orgaaniliste pindaktiivsete ainete, mis annab lõpptoote rakenduste ja pesemise ebamugavust. Hiljuti võtab meie ettevõte vastu spetsiaalse kontrollimeetodi suurte kontrollitavate, nagu poorne helbe a-Fe2O3 nanomaterjalid, sest selle suure spetsiifilise pinna aktiivsuse keskus, nagu katalüsaator, annab vajalikud tingimused kõrge selektiivsus ja katalüsaatorid kõrge reaktiivsus. Kui a-Fe2O3 jõudis pärast nanomeetri, kui tahke raketikütuse põlemiskatalüsaator üldisest raketikütuse põlemiskiirusest ja parandab põlemiskiirust, see 1 ~ 10 korda, et valmistada kõrgeid rakette ja rakette.

Kasutamine:

Seda saab laialdaselt kasutada pigmentatsiooni ehitamisel tehismarmorist ja värvilisest tsemendist. Selle pigment vesivärvi, värvi värvi, värvi ja kummi, plastikvärvi jaoks, samuti saab seda kasutada magnetilise materjali tööstuses.

Ladustamistingimused:

See toode tuleb ladustada kuivas, jahedas ja pitseeritud keskkonnas, ei saa olla kokkupuude õhuga, lisaks tuleks vältida rasket survet, vastavalt tavalisele kaubaveole

Toote päring