Kataloog

HME - Technologies GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Nano kuldpulber (7440-57-5) firmalt HME - Technologies GmbH

Toote päring  

Spetsifikatsioonid:

  • APS(nm): 15
  • Puhtus (%): >99
  • Soovitus Rakenduse annus (ppm): Lahjendage seda veepõhistes lahustites 1-5 ppm kontsentratsiooniga
  • Värvus: mooruspuu

Omadused:

Kulla nanoosakeste lahus valmistatakse 15 nm või veelgi väiksemate kulla nanoosakeste dispergeerimise teel vesilahusesse. Valmistamine lõpeb ühtlase neutraalse lahusega, millel on stabiilne värvus. Kulla nanoosakeste lahus näib olevat nõrgalt punane, mitte kuldpruun. Kulla nanoosakeste lahus näib olevat asüürne, kui see on kondenseeritud olekus, kui sellele on lisatud muud ainet. Lahus on inimesele söödav ja täiesti ohutu nahaga kokkupuutumiseks. Nagu hõbe nanoosakesed, on ka Au nanoosakesed antibiootikumide suhtes resistentsed.

Rakendused:

Kui lisatakse kosmeetikatootele, mängivad Au nanoosakesed valgendamise, vananemisvastaste ja pehmendavate ainete rolli; või toidu värvainete organismidena; geneetiline identifitseerimine; keskkonna puhastamise tooted rafineerimiseks; kasutatakse toidus, kosmeetikatoodetes säilitusainetena; kasutatakse antibakteriaalsete, antimikroobsete, põletikuvastaste ravimite ja meditsiiniseadmete, tervishoiutarvete, iluhooldusseadmete tootmiseks. Elu igapäevane kaup, nagu toit, joogid, nanokuldne seep, hambaharjad, kõikvõimalikud ilumaskid jne...

Ladustamistingimused:

Nanopulbri veedispersiooni tuleb hoida päikesevalguse eest.
Toode on mõeldud teadus- ja arendustegevuseks ning kasutaja peab olema professionaalne isik (See isik peab teadma, kuidas seda toodet kasutada.)
Nanoosakeste dispersioonid on nanoosakeste suspensioonid vees. Neid dispersioone võib kasutada nii, nagu need on, või lahjendada sobivate (ühilduvate) lahustitega. Dispersioonides olevad nanoosakesed võivad mõnikord ladustamisel settida, sellisel juhul võib neid enne kasutamist segada (raputada).

Toote päring