Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Trossisolaatorid firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  

Suure jõudlusega vibratsioonikontrolli tooted

Kui otsite suure jõudlusega trossiisolaatoreid ja kompaktseid trossiisolaatoreid, siis ITT Enidine Inc. on teie pädev partner. Trossisolaatorid on valmistatud roostevabast terasest trossidest ja kinnitusrihmad alumiiniumist, mis tagavad tõhusa vibratsiooni summutamise. Nende korrosioonikindlus tagab nende stabiilsuse ja hea toimimise paljudes rakendustes ja keskkonnatingimustes. Isolaatorid on õli, kemikaalide, abrasiivsete ainete, osooni ja äärmuslike temperatuuride suhtes tundlikud.

Kompaktne trossiisolaator on väiksem kui tavapärane konstruktsioon ja summutab lööki ja vibratsiooni väikeses ruumis. Ühepunktiline paigaldus võimaldab paindlikult integreerida olemasolevaid tooteid.

Mitmesuguste paigaldusvõimaluste, krimpimustrite ja suurusvariantide abil aitavad spiraalisolaatorite tooted täita kõiki nõudeid tööstus-, militaar- ja ärirakendustes. ITT Enidine Inc. on võtnud endale kvaliteedikohustuse ja kõik tooted vastavad DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 ja MIL-E-5400 standarditele.

Nii kompaktseid trossiisolaatoreid kui ka trossiisolaatoreid saab kasutada kambüüsiosades, kus mootorid ja ventilaatorid edastavad vibratsiooni kõrvalolevatele komponentidele. Neid saab kasutada ka vibratsiooni ja soojuspaisumise kontrollimiseks.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Trossvedrud

Trossvedrud

Vibratsiooni summutamine väikeses pakendis

Kasutage ITT Enidine Inc-i kompaktseid trossiisolaatoreid parima võimaliku vibratsiooni summutamise saavutamiseks. Kompaktne kons...