Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Masinate vibratsioonisummuti (Visco-Elastic Support (VES)) firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  

Struktuuride kaitse

Üks tõhusamaid taastuvenergia vorme on hüdroenergia. Tüüpiline hüdroelektrijaam toodab elektrit hüdroelektriliste generaatorite abil. Aja jooksul tekivad hüdrauliliste masinate ja generaatorite perioodilistest ja stohhastilistest jõududest põhjustatud kõrgsageduslike vibratsioonide tõttu sageli probleemid seoses nende generaatoritega. Vibratsioon on tavaliselt kõige tugevam generaatori rootori kohal asuva juhttalaagri juures, põhjustades generaatorile ja seda ümbritsevale konstruktsioonile märkimisväärseid kahjustusi.

ITT Enidine on välja töötanud uue Visco-Elastic-Support (VES) tootesarja, et tagada rootori laagrisüsteemi parem dünaamiline toimivus ja vähendada laagri tugikonstruktsioonile mõjuvat termilist jõudu.

VESi tööpõhimõte on tagada rootori laagrisüsteemile suur dünaamiline jäikus koos täiendava summutusega, hoides samal ajal staatilise jäikuse madalana termilise liikumise jaoks.

See vähendab generaatori dünaamilist reaktsiooni ja väldib liigsete soojusjõudude ülekandumist vastavatele konstruktsioonidele, pikendades seega nii generaatori kui ka konstruktsiooni kasutusiga ja suurendades elektrijaama väljundvõimsust.

  • ITT Enidine kohandab mudeleid vastavalt teie täpsetele nõuetele. Võtke meiega ühendust, et arutada teie rakenduse nõudeid.

Toote päring