Kataloog

ITT Enidine GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Elastomeersed isolatsiooniplaadid firmalt ITT Enidine GmbH

Toote päring  

Kohandatud elastomeerid ja mürasummutusseadmed

Müra, vibratsiooni ja energiat summutavad komponendid
Enidine'i elastomeersed summutuselemendid tagavad märkimisväärse müra vähendamise ja vibratsiooni summutamise.". Lisaks oma standardtoodete valikule töötab Enidine välja kohandatud elastomeerist tooteid, kasutades materjalide arendamiseks, katsetamiseks ja kiireks prototüüpimiseks moodsaid vahendeid ja tehnikaid. Need tooted täiendavad Enidine'i olemasolevaid löögi- ja vibratsioonisolatsiooni pakkumisi, muutes Enidine'i löögi- ja vibratsioonisolatsiooni ühtseks allikaks.

Enidine'i elastomeersete summutuselementide tõttu töötavad süsteemid sujuvamalt, vaiksemalt ja vähemate seisakutega, mis tähendab, et nende kasutusiga on pikem. Rakenduste hulka kuuluvad kontorimasinad, tööstusseadmed, elektroonika ja muud süsteemid, kus on vaja vibratsiooni summutamist. Enidine'i elastomeerist tooted ei sisalda mitte ainult "valmis" lahendusi löögi-, vibratsiooni- ja mürasummutusprobleemidele, vaid ka spetsiaalselt projekteeritud lahendusi mehaaniliselt keeruliste või keskkonna poolt põhjustatud löökide ja vibratsiooni jaoks.

Enidine'i kvaliteedi tagamise programm, mis vastab rahvusvahelisele ISO 9001 standardile, hõlmab kõiki projekteerimise, tootmise ja haldamise aspekte. See programm tagab, et kvaliteetsed tooted projekteeritakse, valmistatakse ja tarnitakse vastavalt spetsifikatsioonile ja meie klientide rahulolule. Enidine'i kvaliteedisüsteem vastab jätkuvalt MIL-I-45208 ja MIL-STD-45662 nõuetele.

Toote päring