Kataloog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Laminograafia firmalt Comet Yxlon GmbH

Toote päring  

Laminograafia: 2D- ja 3D-uuringute eelised koos.
Arvutilaminograafiat nimetatakse mõnikord ka "2,5D-uuringuteks", sest tehnoloogiliselt võib seda liigitada 2D röntgenfluoroskoopia ja 3D kompuutertomograafia (CT) vahele. Laminograafia sobib lamedate komponentide, näiteks trükkplaatide, mikrokiipide, täielike mobiiltelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite või isegi papüüruse kirjatüüpide testimise eriprobleemide lahendamiseks. Kui 2D röntgenkontroll annab suure eraldusvõimega, kuid ei anna ruumilist teavet, siis 3D CT annab head ruumilist teavet, kuid võib-olla liiga väikest eraldusvõimet. See on laminograafia juhtum: see lisab kõrgresolutsioonilistele 2D-piltidele sügavusinfot, nii et defektid lamedas objektis on usaldusväärselt tuvastatavad ja ruumiliselt lokaliseeritavad.

Need Comet Yxlon süsteemid pakuvad arvutilaminoograafiat
Cougar EVO
Cheetah EVO
FF85 CT

Elektroonika: Trükkplaatide (PCB) kontrollimine laminograafia abil.

Laminograafia on ideaalne tehnoloogia jootmisliidete kvaliteedi tagamiseks, nt pallivõrgustike (BGA) puhul, mis jootetakse trükkplaatidele reflow-protsessi abil. Joodisliidete kontrollimine tagab, et kontaktpinnad on piisavalt suured, et juhtida elektrit või soojust ettenähtud viisil. Samuti määratakse kindlaks tühimike olemasolu ning nende suurus ja jaotumine. Tihedalt pakitud kahepoolsete trükkplaatide kontrollimisel kasutavad sellised süsteemid nagu Cheetah EVO ja Cougar EVO laminoograafiat, et luua kihilised kujutised kontaktpindadest - ilma et teisel pool trükkplaati asetsevad komponendid takistaksid vaadet, nagu 2D röntgenpiltide puhul. Joodisliidete lõplikku hindamist toetab VoidInspect CL tarkvara töövoog.

Semiconductors: mikrokiipide kvaliteedikontroll.

Mikrokiipide ja plaatide puhul ei ole vaja kontrollida mitte trükkplaadi ja kiibi vahelisi ühendusi, vaid kiibi sees olevate eri kihtide vahelisi ühendusi - näiteks räniplaatide vahel või räniplaatide ja substraadi või jaotuskihi vahel. Kuna täiustatud komplekteeritud integraallülitused koosnevad mitmest kihist, ei ole 2D röntgenpilt tavaliselt analüüsiks piisav, kuna see ei anna ruumilist teavet ja erinevad sisemised struktuurid kattuvad. Sellised süsteemid nagu Cheetah EVO ja Cougar EVO kasutavad laminograafiat, et luua ühenduskihide kvaliteetseid pilte.

Toote päring