Kataloog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Tagasi loendi juurde

toode Laagrita kodeerijad firmalt Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Toote päring  

Usaldusväärne kiiruse mõõtmine magnetandurite lahendusega.

Laagrita kodeerijad on tänu oma kompaktsele konstruktsioonile ja lihtsatele paigaldusvõimalustele peaaegu igale võlli läbimõõdule ideaalne alternatiiv laagriga paigaldatud kodeerijatele. Kübleri laagrita kodeerijaid kasutatakse juba täna ajami- ja liftitehnikas, asünkroonmootorite või välisrotoriga mootorite puhul või generaatorites, suurtes mootorites ja tuuleturbiinides. Meie nutikas tehnoloogia on saadaval kõrgeima signaalikvaliteedi saavutamiseks. Digitaalne reaalajas toimuv signaalitöötlus kompenseerib võimalikud signaalivead ja optimeerib ajami juhtimist. Projekteerige oma seadmeid, masinaid või mootoreid koos Kübleriga!

Inkrementaalsed laagrita kodeerijad

Ideaalne täpseks kiiruse mõõtmiseks, mille lahutusvõime on kuni 16 000 impulssi pöörde kohta ja mis on saadaval HTL- või TTL-versioonina. Lihtne ja kiire paigaldus tänu erinevatele võllipaigaldusvõimalustele, nagu survesitt, rummukruvi või kruviflanš. Suur paigaldustolerants magnetrõnga ja anduripea vahel.

Absoluutsed laagrita kodeerijad

Ideaalne täpse asukoha või nurga mõõtmiseks, mille lahutusvõime on kuni 16 000 mõõtesammu pöörde kohta ja mis on saadaval SSI- või CANopen-versioonidena. Täiendavad inkrementaalsignaalid väga dünaamiliste ajamite jaoks. Absoluutse mõõtmispõhimõtte tõttu on andurpea konstruktsioon kohandatud magnetrõnga raadiusele. Standardne võlli läbimõõt on 30 mm. Kas see läbimõõt on teie rakenduse jaoks ebapiisav? Pole probleemi. Võtke meiega ühendust.
Suuremate koguste puhul saame rakendada teie kohandatud laagrita kodeerija lahenduse.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Pöörlevad kodeerijad

Pöörlevad kodeerijad

Pöördkoodreid kasutatakse kõikjal, kus on vaja mõõta pikkusi, positsioone, kiirusi ja nurki. Nad muudavad mehaanilised liikumised elektrilisteks signaalideks. Pöördekoodrite tööpõhimõtted on erinevad....