Kataloog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Tagasi loendi juurde

toode Datapaq® Food Tracker® termilise profiili süsteem firmalt FLUKE Process Instruments GmbH

Toote päring  

Datapaq® Food Tracker® temperatuuriprofiili mõõtmise süsteemid koosnevad andmelogerist, kaitsvast soojuspiirist ja tarkvarast Insight. Datapaq-süsteemi abil saate tagada oma küpsetatud liha, kodulinnuliha, pagaritoodete ja valmistoitude kvaliteedi ja ohutuse.

Datapaqi süsteemid, mis on loodud kõige karmimatele keskkondadele vastu pidama, liiguvad koos toidutootega läbi ahju või sügavkülma, salvestades toote temperatuuri täielikult. Saate jälgida toote temperatuuri kogu küpsetus-/külmutustsükli jooksul kas staatilistes või konveieriga ahjudes, samuti aurupannides, fritüürides ja kiirkülmikutes.

Food Tracker Insight tarkvara

Kasutage Insight tarkvara, et muuta töötlemata andmed teie protsessi kohta sisuliseks teabeks, sealhulgas kohesed aruanded surmavuse kohta. Dokumenteerige oma protsessi tootlikkuse suurendamiseks, samuti ametliku dokumentatsiooni, nagu HACCP. Omadused hõlmavad järgmist:

Protsessianalüüs: Arvutage automaatselt kõik protsessi kriitilised kontrollpunktid, et täita HACCP nõudeid.
Letaalsuse arvutused ja aruandlus: Kasutage täpseid letaalsuse arvutusi mikroorganismide riski kohta teie konkreetses protsessis ja tootes (Fo väärtus), tagades, et teie toit on kõrgeima kvaliteediga.
Protsessi optimeerimine ja veaotsing: Leidke kiiresti kuumade või külmade kohtade täpne asukoht ahjus, vähendades tootmiskadusid.
Aruandlus: Sertifitseeritud ja jälgitavate profiilide aruannete koostamine, et rahuldada kõik teie HACCP valideerimisdokumentatsiooni vajadused.
Seire: jälgige arvutist täpselt, millal teie toode saavutab nõutava ohutu küpsetamistemperatuuri.

MultiPaq21 andmeloger

MultiPaq21 andmelogeril on kuni kaheksa kanalit (T- või K-tüüpi), mis võimaldab koguda toote ja keskkonna temperatuuri korraga kuni kaheksast kohast. Paindlike termopaaride kaablite abil saab temperatuuriandureid täpselt paigutada toote sees, pinnal või õhus. Nad saavad registreerida temperatuuri, ilma et andmeloger või selle mass mõjutaks andurite reageerimisomadusi ja seega ka näitude täpsust.

Andmeloger on konstrueeritud nii, et see peab vastu ka kõige ebasoodsamates toiduainete töötlemise rakendustes ning on varustatud IP67 klassifikatsiooniga ja spetsiaalsete veekindlate termopaariühendustega, mis kaitsevad auru, veevihma ja rutiinsete puhastusprotseduuride eest. Logger salvestab kuni kaheksa profiili, enne kui see tuleb alla laadida.

Termotõkked
Datapaqi termotõkked, mis kasutavad sama isolatsioonitehnoloogiat, mida kasutatakse lennukite "mustas kastis", on paigutatud vastupidavasse roostevabast terasest korpusesse, mis on kavandatud kestma aastaid. Datapaqi termotõkked peavad vastu ka kõige karmimatele tööstuslikele toiduvalmistamise keskkondadele, sealhulgas auruvalmistamisele, pikaajalisele kõrgel temperatuuril küpsetamisele või isegi kiirpannile, kus kogu süsteem on kastetud õli sisse.

Erinevalt teistest kaubanduslikest süsteemidest ei ole vaja kaitsta teie toote sees olevat andmelogijat. Kuna barjäär võib asuda tootest eemal, ei mõjuta seireseadmed toote kuumutusomadusi.

Termopaarid

Termopaarid (T- või K-tüüpi) tarnitakse veekindlate pistikutega ja kullatud ühendustega, et tagada loggeri IP67-klassifikatsioon. Usaldusväärsus ja täpsus on tagatud ka kõige ebasoodsamates keskkondades, sealhulgas auru, vee ja kondensatsiooni korral. Termopaare saab segada, sobitada ja vahetada vastavalt protsessi ja toote tüübile. Termopaaride kaabli pikkust saab samuti kohandada vastavalt protsessi täpsetele nõuetele.

Lisatarvikud

Toidutöötlemise temperatuuriprofiilide täiendamiseks pakub Datapaq mitmesuguseid lisaseadmeid, sealhulgas:

Food Tracker raadiotelemeetriasüsteemvõimaldab teil reaalajas näha, mis teie tootega kuumtöötlemisprotsessi ajal toimub. Saate võrrelda toote tegelikku temperatuuri spetsifikatsiooniga protsessi ajal ja optimeerida tsükli kestust. Üksikasjaliku teabe saamiseks laadige alla Food Tracker Radio Telemetry System brošüür.

Food Tray and Jigtagab profiili korratavuse konveierprotsessides. Toidutaldrikut saab kasutada konveierliini peatamata või tootmist häirimata. Toidutaldrikud on mõeldud väikeste toodete, näiteks kananugettide jaoks. Thermocouple Jig on mõeldud laiade konveierprotsesside jaoks, näiteks suurte pagariahjude jaoks. Üksikasjaliku teabe saamiseks laadige alla Food Tray and Jig'i brošüür.

Niiskusandur mõõdab niiskust, samuti temperatuuri protsessides kuni 200°C/400°F. See andur sobib ideaalselt küpsetusrakendusteks, näiteks proofing/proving, ja ka seal, kus niiskuse mõõtmist saab kasutada ahjude juhtimise valideerimiseks, saagise optimeerimiseks ja kvaliteedi parandamiseks. Üksikasjaliku teabe saamiseks laadige alla niiskusanduri brošüür.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Temperatuurimõõteseadmed

Temperatuurimõõteseadmed (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus kõrgtemperatuuriline pihuinfrapunatermomeeter on mõeldud paljude tööstuslike rakenduste, sealhulgas väga nõudlike kuumade keskkondade jaoks metallide primaar- ja sekunda...

Datapaq® ahjude kuumtöötluse profileerimissüsteemid

Fluke Process Instruments'i Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating sisaldab Datapaq TP6 andmeloggerit, termotõkke valiku (Datapaq TB40 või TB49), termopaare ja meie intuitiivset Datapaq I...

Datapaq® ahju temperatuuri ühtluse mõõtmise süsteemid

Fluke Process Instruments'i süsteem Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) sisaldab andmeloggeri (TP6 või XDL12), soojusbarjääri (TB45 või TB46), termopaare ja meie intuitiivse...

Datapaq® ahjusüsteemid temperatuuriprofiili mõõtmiseks

Fluke Process Instruments'i Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems sisaldab Datapaq TP6 ja Datapaq DP5 andmelogereid, sadu rakendusspetsiifilisi termotõkkeid, termopaare ja meie intuit...

Temperatuurimõõteseadmed (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® pakub Oven Tracker® XL2 süsteemi, mis on uusima põlvkonna Oven Tracker süsteem, mis on vastupidav, terviklik, intelligentne ja hõlpsasti kasutatav ahjude temperatuuriprofiilide koo...