Kataloog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Tagasi loendi juurde

toode Kinnitusrihmad sõidukitranspordi jaoks (TensionController) firmalt Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Toote päring  

Hoiab kindlalt ja kaitseb süsteemi

Tänu spetsiaalselt välja töötatud pinnastruktuurile on meie TensionController äärmiselt libisemiskindel. Samal ajal tagab libisev sisekate täiuslikud tingimused optimaalseks jõuülekandeks ning sõidukitransporteri sõiduraja soonte pinna õrnaks ja ühtlaseks koormamiseks. Eriline libisemisomadus tähendab ka seda, et rihma (35 mm või 50 mm) saab keermestamise ja positsioneerimise ajal kiiresti läbi kontrollerivooliku viia.

Süsteemid (TensionController pluss kinnitusrihm) on standardselt varustatud polüestervööga (venivus <4%) ja premium-versioonis kõrgtehnoloogilise kiu UHMW-PE (venivus <1,5%). Võimalik oleks ka mõlema materjali segu (venivus <2,5%). UHMW-PE toetab TensionController'i häid libisemisomadusi ja tagab seega eelpingutusjõu veelgi optimaalsema jaotumise ja positiivse mõju järelpingutusele. Lisaks saab sõltuvalt isiklikust eelistusest ja rakendusest valida 360° pöörleva pöörleva konksu või profiilkonksu vahel. Süsteem on välja töötatud vastavalt VDI juhendile 2700, lehed 8.1 ja 8.2, on GS-sertifikaadiga ja vastab DAIMLERi koormusjuhistele. Kokkuvõte: kõik on top.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Laadimiskindlustussüsteemid

Terasvõrkude koormuse kinnitamise süsteem

DoUniFlex® betoonterase koormuse kinnitamine

Lõpuks ometi saab betoonterast ohutult transportida!

Terasvõrkude õige koormuse kinnitamine on seni olnud keeruline. Selle põhjus...