Kataloog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Tagasi loendi juurde

toode Ühenduskaabel/ühenduskaabel firmalt ifm electronic GmbH

Toote päring  

Pistikupesad
Pistikupesasid kasutatakse üldiselt automaatikatehnikas, et ühendada andurid ja ajamid pistikutega jaotuskarpide külge.

Isegi käsitsi kinnitamisel on tagatud anduri ja ajami ühenduste täiuslik ja püsiv tihendus. Sisseehitatud otsaklapp kaitseb O-rõngast liigselt pingutatud ühendusmutri purunemise eest. Isegi karmides tööstuskeskkondades on ühendused kaitstud tahtmatu lahtivõtmise eest spetsiaalse vibratsioonikaitsega. Mõned tüübid on varustatud hästi nähtavate valgusdioodidega, mis näitavad töö- ja lülitusseisundit.

Nende kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest mutter ja toiduainetele sobivad tihendusmaterjalid

kvalifitseerivad ecolink EVT ja EVF pistikupesad kasutamiseks hügieenilistes ja niisketes ruumides. Pistikupesad on vastupidavad sagedasele kõrgsurvepuhastusele agressiivsete puhastusvahenditega. Tänu laiale temperatuurivahemikule ja tundmatusele kiirete temperatuurimuutuste suhtes sobivad need eriti hästi kasutamiseks toidu- ja joogitööstuses.

Kaablipistikud
Kaablipistikuid kasutatakse sageli andurite ja ajamite ühendamiseks ühendusklemmidega jaotuskarpide või moodulitega automaatikatehnikas.

Isegi käsitsi kinnitamisel on tagatud jaotus- ja mooduliühenduste täiuslik ja püsiv tihendus. Need pakuvad kõrget kaitset niiskuse sissetungimise vastu ja suurt materjalikindlust agressiivsete vedelike suhtes.

Ecolink EVT ja EVF kaabli pistikud sobivad eriti hästi kasutamiseks hügieenilistes ja märgades ruumides. Nad on vastupidavad sagedasele kõrgsurvepuhastusele agressiivsete puhastusvahenditega. Tänu oma laiale temperatuurivahemikule ja tundmatusele kiirete temperatuurimuutuste suhtes sobivad kaablitopsid eriti hästi kasutamiseks toidu- ja joogitööstuses.

Jumperkaablid
Jumperkaablidel on pistik ja pistikupesa. Neid kasutatakse andurite ühendamiseks jaotuskarpide ja moodulitega.

Need tagavad anduri ja jaoturi ühenduste usaldusväärse ja püsiva tihendamise ka ilma tööriistadeta paigaldamisel. Sisseehitatud otsaklapp kaitseb O-rõngast liigselt pingutatud ühendusmutri purunemise eest. Isegi karmides tööstuskeskkondades on ühendused kaitstud tahtmatu lahtivõtmise eest spetsiaalse vibratsioonikaitsega. Mõned tüübid on varustatud hästi nähtavate valgusdioodidega, mis näitavad töö- ja lülitusseisundit.

Nende kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest mutter ja toiduainetele sobivad tihendusmaterjalid

kvalifitseerivad ecolink EVT ja EVF üleminekukaablid kasutamiseks hügieenilistes ja niisketes ruumides. Hüppekaablid on vastupidavad sagedasele kõrgsurvepuhastusele agressiivsete puhastusvahenditega. Tänu laiale temperatuurivahemikule ja tundmatusele kiirete temperatuurimuutuste suhtes sobivad need eriti hästi kasutamiseks toidu- ja joogitööstuses.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Ühendusdetailid

Ühendusdetailid (IO-Link)

Ohutusmoodul IO-Linkile
8 turvalist OSSD-sisendit
4 võimsat väljundit eraldi 24 V toitega
PROFIsafe telegrammi tunneliga IO-Linki kaudu
Ohutus SIL 3 ja PLe
IO-Link ohutuseg...