Kataloog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Tõstelauad firmalt EdmoLift Hebetechnik GmbH

Toote päring  

Meie roostevabast terasest tõstelauad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Lauaplaat, alusraam ja käärid on valmistatud roostevabast terasest vastavalt standardile AISI 304/EN 1.4301 (SS 2333), mis on eriti kõrge korrosioonikindlusega teras.

Teljed, rullid ja tihvtid on valmistatud roostevabast terasest vastavalt standardile AISI 303/EN 1.4305, mis on kõrge korrosioonikindlusega roostevaba teras. Niplid ja torud on standardselt tsingitud. Rullid roostevabast terasest / polüuretaanist.

Standardsed silindrid on 2. tüüpi, spetsiaalse pinnatöötlusega: kolbvarras ja silindritoru roostevabast terasest. Silindritoru on liivapritsitud, krunditud ja kahekordselt värvitud 2-komponentse polüuretaanvärviga.

Niplid on tsingitud.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Tõstelauad

Tõstelauad

Tõstelaud on täpselt see, mida selle nimi eeldab. Kõige lihtsamal kujul on see platvorm või laud, mida saab tõsta või langetada soovitud kõrgusele oma vertikaalse liikumisulatuse piires.

Sõiduki tõstelaud

See lahendus on juba aastaid pakkunud automüüjatele võimalust ületada autode eri korruste vahel liikumisega seotud ilmselgeid takistusi. Tänu oma kohandatud konstruktsioonile sobib sõidukitõstukila...

hüdrauliline tõstelaud (HD)

EdmoLift esitleb tööstuse esimesi standardiseeritud hüdraulilisi tõstelauad, mis on mõeldud pidevaks tööks - 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas. HD-seeria tõstelauad vastavad tõstelauastandardi EN...