Kataloog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Tagasi loendi juurde

toode Tõstuk-kallutusseadmed (LTT 750) firmalt EdmoLift Hebetechnik GmbH

Toote päring  

LTT 750 puksiirrongide jaoks

LTT on uue põlvkonna tõstmis- ja kallutuslahendused, mis vastavad tulevastele materjalikäitlusülesannetele.

Tööstuses kasutatakse üha vähem ja vähem kahveltõstukeid, kuna paljud ettevõtted otsustavad nüüd kaupade transportimise kas kärudega või puksiirrongide abil. Seepärast oleme LTT kujundanud optimaalse ergonoomilise töövahendi operaatorile, kes peab oma töökohal kaupu kärudest või puksiirrongidest laadima ja maha laadima.

Oma ainulaadse minimaalse kõrguse (ainult 190 mm) ja laiusega (550 mm) on LTT kompaktsem kui teised turul olevad mudelid - see tähendab, et põhimõtteliselt sobivad sellele kõik kärud. Vaatamata kompaktsele formaadile on nii hüdrauliline jõuseade kui ka juhtimissüsteem sisse ehitatud, mis omakorda vähendab paigaldamiseks vajalikku ruumi ja tööpinda.

Meie uus tõstmise ja kallutamise lahendus loob suurepärase ergonoomilise akna, kus operaator saab tõstmis- ja kallutamisfunktsiooni hõlpsasti kohandada vastavalt oma individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. See ei taga mitte ainult paremat ergonoomikat operaatorile, vaid ka tõhusat materjalikäitlust.

Toote omadused
Madalaim toode turul, mille kogukõrgus on vaid 190 mm.
Absoluutselt sirge tõsteliigutus - puudub horisontaalne nihkumine.
LTT 750 on uskumatult kompaktse konstruktsiooniga. Üks seade paljude eri tüüpi kärude käsitsemiseks.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Tõstuk-kallutusseadmed

Tõstuk-kallutusseadmed

Armlift'i ainulaadne patenteeritud funktsioon pakub ergonoomilist töökohta, kus on piisavalt ruumi jalgadele, mugavad tööasendid ja võrratu ligipääsetavus. Armlift on ideaalne valik peaaegu kõikide...

Tõste- ja kallutusseadmed puksiirrongidele (ARZ)

Tõste- ja kallutusseade ARZ puksiirrongidele

Tõste- ja kallutusseade ARZ töötati välja koostöös ühe Euroopa suurima autotootjaga ergonoomiliseks, ohutuks ja kulutõhusaks ma...