Kataloog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Tagasi loendi juurde

toode Transpordilogistika (International) firmalt LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Toote päring  

LKW WALTER korraldab maantee- ja kombineeritud vedusid. Kogu Euroopas. Pakume teile kolme mudelit, et teie sõidukid oleksid parimal võimalikul viisil hõivatud.

Edasi-tagasi
Edasi-tagasi mudeli puhul sõidavad teie sõidukid pidevalt kahe riigi vahel. Te saate ise otsustada, millisel marsruudil te tegutseda soovite. Seda mudelit iseloomustab teie veoautode pidev kasutamine. Te saate kasu turvalistest ja pikemas perspektiivis planeeritavatest teenimisvõimalustest ning suuremast kasumist tänu optimeeritud tühjakilomeetritele.

Ühe suunaga
Teil on oma ekspordi- või impordikliendid üksikutel marsruutidel ja te otsite tagasitulevaid veoseid? Korraldage LKW WALTERiga oma puuduolevad veosed lihtsalt ja paindlikult ning maksimeerige oma sõidukite kasutust. Planeerige oma vedusid ka meie kaubavahetuslahenduse LOAD TODAY abil.

Haagisveod
Kas soovite oma veoautodega peamiselt piirkondlikult töötada ja nädalavahetusel kodus olla? Veoettevõtte partnerina transpordite meie kraanaga varustatud haagiseid raudtee- või praamiterminalide ja meie klientide peale- või mahalaadimispunktide vahel. Selle mudeli puhul on teie vedukid pidevalt hõivatud - ja teie enda haagiseid ei ole vaja.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Transpordilogistika

Kombineeritud liiklus (Combined traffic)

Kombineeritud transport - jätkusuutlik ja paindlik

Selleks, et vedu oleks võimalikult keskkonnasõbralik ja kuluefektiivne, ühendab kombineeritud vedu optimaalselt eri transpordiliigid - veo...