Kataloog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Tagasi loendi juurde

toode Voldikud firmalt HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

Toote päring  

Erinõuetega rakenduste jaoks pakume ka puhvetid, mis on valmistatud Soft PVC-st,
kummikettadest või kaetud kangast.

Soft PVC puhvetid on õli-, leelise- ja happekindlad, samuti vee- ja tolmukindlad. Majanduslikuks tootmiseks mõeldud vormitud osadena tuleb toota miinimumkogus või peab olema olemas sobiv vorm.

Kummist ketaspahvlid on kõrgeima kvaliteediga ja visuaalselt kõige atraktiivsemad kaitsekatted kolvidele ja spindlitele. Need on täiesti lekkekindlad. Kuna iga kummist ketas asetseb tasapinnaliselt üksteise peal, saavutatakse suurepärased tihendusmõõtmed.

Kummikangast lõõtspahvakuid soovitatakse kasutada juhul, kui lõõtspahvakud on eriti suure kulumise, kõrge rõhu või kuni 200 °C kõrgete temperatuuride suhtes. Tüüpilised kasutusalad on kolvirattad, kus on kõrged välistemperatuurid, või kardaanvõllid. Kangast lõõtspahvlid koosnevad spetsiaalse kattega lamineeritud struktuurist.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Voldikud

Voldikud (ELASTIC)

ELASTILISED Võllid kasutatakse tavaliselt masinate ja seadmete kaitsmiseks prahi ja laastude eest. Neid kasutatakse ka paljudes variatsioonides tööohutuse tagamiseks. ELASTIC Bellows on paljude kombin...

Voldikud

Selle seeria eripära on lamellid, mis on kinnitatud voldide ülemise serva külge. Need tugevdavad täiendavalt lõõtsa ja kaitsevad seda kuumade või teravate servadega laastude eest. Tänu sellele varu...

Voldikud

Kaasaegsed tööpingid muutuvad üha kompaktsemaks, jättes masinasse vähem ruumi kaitsekatete jaoks.

W-paljundite abil täidame kaks olulist nõuet kaasaegsete tööpinkide konstrueerimisel: üh...