Kataloog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Tagasi loendi juurde

toode Õhupuhastaja (Mia Air) firmalt HEAB Absaugtechnik GmbH

Toote päring  

Uue põlvkonna värske õhu tehnoloogia Mia Air õhupuhastaja on praegu üks võimsamaid seadmeid kogu turul ja veenab oma juhtiva filtritehnoloogiaga.
Filtrivarustus koosneb eelfilterist (käsitsi puhastatav), kvaliteetsest aktiivsöefiltrist lõhnade ja lenduvate orgaaniliste ainete eemaldamiseks ning 99,995% eraldusvõimega H14-klassi HEPA-puhasfiltrist (eemaldab muu hulgas ka kõige väiksemad osakesed, nagu peentolm, viirused ja bakterid).(eemaldab muuhulgas ka kõige väiksemad osakesed, nagu peentolm, viirused ja bakterid).
.

Lisaks sellele hävitavad mikroobikihi ja UV-C valgus kõikvõimalikud viirused ja bakterid välisõhust.
Võimalik on mitu õhuvahetust tunnis. (nt 100 m² pindala = õhk puhastatakse täielikult 3-4 korda ühe tunni jooksul*) Tänu Mia Airi praktilisele paneelidisainile saate hõlpsasti kontrollida, milliseid keskkonnatingimusi soovite käsitsi või mobiilirakendusega.

Tänu mobiilsele kasutamisele, tänu peidetud rullidele, saab filtrisüsteemi kasutada paindlikult teie ruumides, nt koosolekuruumides, kontorites, klassiruumides, sööklates, töökodades, ooteruumides jne.
. Optimeerige oma ruumide õhukvaliteeti ja vähendage samal ajal haigustekitajatega nakatumise ohtu.
Meil on teile professionaalne lahendus!
Kaitske ennast ja teisi Mia Airiga!

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Filtriseadmed

Patrullfilter (PPF)

Süsteemid on täpselt häälestatud, et filtreerida õhust kõige peenemad osakesed ja tolm, mis tekivad paljude töötlemisprotsesside käigus.

Kuivad filtrisüsteemid (ZSPF)

HEAB tsüklonkott pulssifiltrisüsteem - ZSPF

Tsüklonkottide impulssfiltrisüsteem sobib ideaalselt tolmu eraldamiseks paljudes rakendusvaldkondades. Peaaegu kõiki tolmuliike saab probleemidet...