Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Tagasi loendi juurde

toode Lukustuspoldid firmalt HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

Toote päring  

HEINRICH KIPP WERK esitleb veel üht uut arendustööd lukustuspoltide tooterühmast: Turule tuuakse nüüd mudelid, mille puhul poltide lahtilukustamine toimub ekstsentrilise hoova abil. Kui kasutaja liigutab ekstsentrilist hooba üle ekstsentri surnud keskkoha, siis lukustub polt lahti. Uute lukustuspoltide eelised on ergonoomiline disain, lame konstruktsioon, kõrge temperatuurikindlus ja kiire reguleerimine.

Lukustuspolt jääb lahti, kui käepideme hoob liigub üle ekstsentri surnud keskkoha. Operaator saab mugavalt lahtiühendada ühe tihvti korraga, ilma et ta peaks kõiki käepidemeid väljavenitatud asendis hoidma.

See funktsioon on muidu olemas ainult kinnituspoltidel, millel on tõkkepesa, kuid käepidet tuleb tõmmatud asendis keerata - seega võtab protsess kauem aega. Eksentriliste käepidemetega tooted seevastu sobivad mugavaks kiireks reguleerimiseks.

Teine pluss on eksentrilise käepideme ergonoomiline kuju, mis võimaldab lihtsat käsitsemist vähese vaevaga.

Eksentrilisi käepidemeid saab pöörata 360° ja need on kasutamata olekus oluliselt lamedamad kui seen- või T-käepidemed. See võimaldab ka toodete süvistatud paigaldamist, vältides seega häirivaid kontuure.

Käepidemed on saadaval mustas ja liikluspunases värvitoonis ning valmistatud klaaskiududega tugevdatud plastist. See plastik on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja võimaldab püsivat kasutustemperatuuri ca 160 °C ja lühiajalist kasutustemperatuuri max. 250 °C. Keermestatud muhvide ja lukustustihvtide puhul saab kasutaja valida terasest ja roostevabast terasest versioonide vahel. Kõik keermestatud muhvid on saadaval peene keermega ja neljas suuruses (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Toote päring