Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tagasi loendi juurde

toode Mitmekanalilised pipetid (Eppendorf Research® plus) firmalt Eppendorf SE

Toote päring  

Alati keskendunud teadlaste vajadustele
Eppendorf on oma klientide tervise jätkusuutlikuks edendamiseks kasutusele võtnud PhysioCare Concept®. Ülikerge mehaaniline pipett Eppendorf Research plus ei vasta mitte ainult kõrgeimatele täpsuse ja täpsuse nõuetele, vaid pakub teile ka suuremat paindlikkust ja maksimaalset ergonoomilisust. Uue 16- ja 24-kanalilise pipetisüsteemiga 384-kujulistele plaatidele, mis ühendab tõestatud kontseptsioonid uute uuendustega, on Eppendorf taas kord ennast ületanud.

Ülikerge pipett, mis erutab teie käsi
Eppendorf Research plus mehaaniline pipett ühendab endas üle 60 aasta uuendusi vedelikukäitluses ja on üks enimkasutatavaid pipette maailmas. See muudab selle üheks kõige ohutumaks ja ergonoomilisemaks pipetiks, mis on tänapäeval saadaval. Research plus mikroliitripipett aitab kaitsta meie klientide tervist nende igapäevases laboritöös. See on Eppendorfi tuntud PhysioCare Concept® teerajaja ning vähendab oluliselt käe ja käe koormust pipetimise ajal. Eppendorfil on Research plus pipettide perekond, mis on kõige väiksema kaaluga ja nõuab kõige väiksemaid tööjõude. Veelgi väiksemaid tööjõude saab saavutada ainult meie elektrooniliste Eppendorfi pipettidega. Nautige silmapaistvat paindlikkust ja valige nii ühe kanaliga pipettide vahel, millel on fikseeritud või muutuv maht, kui ka 8, 12, 16 ja 24 kanaliga mitmekanaliliste pipettide vahel.
Toote omadused
On hea tunne teada, et teete õiget asja - teada, et töötate ühe maailma kõige arenenuma pipetiga. Vedruga varustatud otsakoonus, täiendav kalibreerimisvõimalus, täiustatud mahunäidik - ja seda kõike ülikerges, täielikult autoklaavitavas pipetis: See on Eppendorf Research plus pipett.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast Mitmekanalilised pipetid

Mitmekanalilised pipetid (Move It®)

Kas te kannate regulaarselt proove ühest anumaformaadist teise - näiteks reaktsioonianumatest plaatidesse - ja otsite tõhusamat ja ohutumat lahendust? Uus Move It®-pipett reguleeritava otsavahe...